De mest diskuterade nyheterna just nu

14 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Det svenska samhällssystemet har fått sprickor

PUBLICERAT: 2012-12-06, kl: 08:43
"Jari Puustinen Den 3 december var Kent Persson, (M)-partisekreterare, och Jari Puustinen, (M)-oppositionsråd Eskilstuna, publicerade i Eskilstuna-Kuriren med ett inlägg rubricerat – Alla jobb är lika betydelsefulla. Herrarna försvarar i sitt inlägg den ..."

Parental Alienation Syndrome/Parental Alienation Disorder/Parental Alienation (PAS/PAD/PA) inkluderas inte i DSM-5

PUBLICERAT: 2012-12-05, kl: 02:47
"Den nya diagnosmanualen för all världens professionella inom psykiatrifältet, DSM-V, kommer inte att inkludera Richard Gardners propedofila och våldsapologetiska humbugteori om Parental Alienation Syndrome/Parental Alienation Disorder/Parental ..."

Boendesegregation och klassröstning i Göteborg?

PUBLICERAT: 2012-12-04, kl: 22:54
"Göteborg en segregerad stad. Stadsdelarna skiljer sig åt som i andra större städer. Vi söker oss till och bosätter oss nära de som liknar oss. Inkomst och utbildningsnivå men även kulturell bakgrund spelar roll. Partiernas starkaste valkretsar  ..."

Ingen propaganda för socialismen?

PUBLICERAT: 2012-12-03, kl: 16:06
"Det här får bli näst sista inlägget (tror jag) som har som inspiration broschyren vars framsida ser ut så här: En märklig sak i broschyren är påståendet att KP:s ledning tagit beslut om att inte propagera för socialism i Proletären . Och det kanske är ..."

Andreas Cervenka svär i kyrkan

PUBLICERAT: 2012-12-03, kl: 06:10
"Helt plötsligt händer det. På en söndag publicerar SvD en krönika som upprepade gånger spottar och svär i ett av den heliga tillväxtdyrkans tempel. Andreas Cervenka har tagit ut svängarna tidigare och i finans- och eurokrisens kölvatten kunnat tillåta ..."

Det nya kreativa finns även i Vimmerby

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 23:06
"Vrida till något nytt?... Har idag suttit inlåst med partiet för att forma visionsprogram och hur vi ska kommunicera det. När jag då läser vad JohanWesterholm skriver om Katrine Kielos ledare i Aftonbladet blir jag nyfiken. Det som står där står och i ..."

Rapport från klassamhället

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 18:14
"...samhällskittet och snäckskalen löses upp Blufföretagen lurar oss på miljarder . Kanske är det så mycket som 118 miljarder. Svårt att föreställa sig hur mycket det är. Andra får betala för att jobba på McDonalds . Och deltid är världens största ..."

Yrke: Besserwisser

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 17:47
"I dagens ledarskörd så sticker två ledarstick ut. Dels den av Katrine Kielos signerade ledaren i Aftonbladet, dels den osignerade i Skånskan . De behandlar var och en olika ämnen, Kielos mer framåtsyftande och hon identifierar en frontlinje inför valet ..."

Utveckling och framåtskridande

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 17:01
"Utveckling under ca 60 år! Vad kan vi se fram emot? Kommer framtidens människor att kunna se fotografier från vår tid? AB , DN , 1 , 2 Andra bloggar om: Fotografering , film , filmer , bilder , kort , foto , bildlagring , negativ , positiv , silver , ..."

Utanförskaps blues om Alliansens allt kallare Sverige...

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 12:54
"(illustr: Robert Nyberg) Jag såg för en stund sedan, i ett inlägg som Nils Erik Lindblom skrivit om SD och varför sagda parti ökar, en musikvideo som Nike & Röda Orkestern har lagt upp på Youtube med titeln Utanförskap Blues och den kommer här nedan ..."