De mest diskuterade nyheterna just nu

8 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Flott nyårstal av en politiker som har lite mellan öronen

PUBLICERAT: 2013-01-01, kl: 01:47
"Morten Messerschmidt (Dansk Folkeparti) publicerade innan jul en EU-politisk julkalender i 24 avsnitt, och innan dess 50 inlägg om frosseri och bedrägeri i EU, en riktig ögonöppnare, och nu har han hållit ett nyårstal där han inte lägger fingrarna ..."

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 18:57
"De lögnaktiga beskyllningarna mot SD för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot massinvandring. Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka! . . . . ."

Sverigedemokraterna har rätt. Sverige behöver inte mer invandring.

PUBLICERAT: 2012-12-03, kl: 03:29
"Den demografiska bomben är en myt. Låga födelsetal är inget långsiktigt problem : Vi måste vara väldigt kreativa med statistiken för att få fram den här bomben, säger sociologiprofessor Lars Tornstam vid Uppsala universitet. Han tillbakavisar bilden av ..."

Dra undan mattan för järnrörshögern

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 20:07
"Sverigedemokraterna har löpt gatlopp i medierna de senaste veckorna. Ändå – eller kanske just därför – ökar de i opinionen . Jag tror att Sverigedemokraterna kan oskadliggöras. Men då krävs en radikal opposition som vågar ta strid mot regeringen och att ..."

1500 nya medlemmar i SD de senaste veckorna

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 10:46
"Sverigedemokraterna har fått 1500 nya medlemmar på de senaste veckorna. En fomidabel tillströmning av nya medlemmar, mitt i mediedrevet. Vi ska tacka Expressen och övriga gammelmedia för det. Dessutom är det så att våra nya medlemmar är aktiva ..."

Många nya medlemmar i SD de senaste veckorna

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 10:46
"Sverigedemokraterna har fått många nya medlemmar den senaste tiden, berättade en av våra riksdagsmän i går. Dessutom en fortsatt tillströmning av nya medlemmar, mitt i mediedrevet. Vi kanske ska tacka Expressen, Aftonbladet och övriga gammelmedia för ..."

Väljarbarometrar och dödshot!

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 09:17
"I dagens tidningar kan man läsa att SD går framåt i opinionen något. Men man bör då ha i åtanke att över hälften av intervjuerna är gjorda innan de senaste skandalerna inom Sverigedemokraterna. Så denna opinionsmätning är förmodligen inte ..."

Kielos sågar (M) med en 3D-skrivare

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 08:57
"Idag använder Katrine Kielos en 3D-skrivare i sin ledarartikel i Aftonbladet, men den formuleringen är avsiktligt missvisande från min sida. Jag noterar att man kan använda 3D-skrivare för att ge sig på Alliansen, och det är ett steg i rätt riktning. I ..."

Varför drevet gynnar Sverigedemokraterna

PUBLICERAT: 2012-11-30, kl: 09:16
"Gammelmedia och deras reportrar har inte förstått att deras intensiva publicitet gynnar Sverigedemokraterna. Bl a därför att den korrekta eliten inom både kultur, politik och journalistik inte har det stora förtroende de själva tror. Genom sitt agerande ..."

SD skriker högst

PUBLICERAT: 2012-11-29, kl: 09:13
"UPPDATERAT Ja så är det och det är en förklaring till att de har fått så höga opinionssiffror. Allra högst fick de i det norska bolaget Sentios mätning med drygt tolv procent. Det går till så att opionsinstituten låter de som vill utttrycka sin mening ..."