De mest diskuterade nyheterna just nu

5 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Hyllar Sveriges utrikesminister en stor statsman, en misstänkt krigsförbrytare, brutal slaktare eller vem då då?

PUBLICERAT: 2014-01-23, kl: 07:22
"Israels lagligt valde förre primiärminister Ariel Sharon har nyligen avlidit. Washington Post menade att han ” försökte bli en arkitekt för en fredlig framtid”. På Twitter skrev Carl Bildt ”briljant militär befälhavare, men också en vis statsman som ..."

Palestinasolidaritet – möte idag kl 18-21 på Kungsgatan 84

PUBLICERAT: 2013-12-17, kl: 14:31
"Jag brukar på bloggen informera om intressanta möten jag får höra om. Det har hittills under november varit möten om Irak, om kapitalismen kris, om sjukvårdspolitik (Gemensam Välfärd), om Syrien 28/11 av FN-förbundet i Karlskrona, i Uppsala och ..."

Mördades inte Arafat?

PUBLICERAT: 2013-12-17, kl: 07:40
"Nio år har gått sedan palestiniernas framståendea ledare Yassir Arafat dog, tämligen plötsligt. Nu har kommit en rapport som stärker misstankerna om att han mördades. Jag återger närmast en artikel av den kände journalisten Patrick Cockburn i ..."

Ship to Gaza polisanmäler israeliska befälhavare

PUBLICERAT: 2013-11-19, kl: 07:07
"På den här bloggen välkomnas progressiva gästbloggare. Här annonseras också olika möten och politiska händelser, på eget initiativ eller på förslag av någon. Denna gång behandlas för första gången ”Ship to Gaza” och en aktivitet organisationen planerar."

Ett öppet brev till människan inom oss och en uppmaning till Carl Bildt – från SSU Rosengård

PUBLICERAT: 2013-11-14, kl: 07:25
"Då och då publicerar jag gästblogginlägg här. Denna gång har jag glädjen att få publicera ett inlägg från SSU Rosengård i en fråga som borde engagera oss alla, och de flest av oss mer än idag. Förfrågan från SSU Rosengård igår ”Hej Anders, Mitt namn är ..."

Överläkare anmäler Barack Obama för brott mot mänskligheten

PUBLICERAT: 2013-08-12, kl: 09:36
"Fredagen 9 augusti kl 08:30 meddelade Nyheter P4 Sjuhärad om en föredömlig insats av en svensk demokrat. Det är överläkaren Gunnar Olofsson från Borås som har polisanmält Barack Obama, inför den amerikanske presidentens kommande Sverigebesök. Olofsson ..."

Söndra och splittra – nygammal USA-taktik mot palestinier

PUBLICERAT: 2013-07-30, kl: 07:46
"Vi har alltför sällan skrivit om Palestina på denna blogg det senaste året. Här en intressant, otäck men tyvärr inte överraskande tänkvärd rapport. Den kommer från den arabiska veteranjournalisten Nicola Nasser och finns på Globalresearch. Finns skäl att ..."

Det stora bokrånet i Palestina

PUBLICERAT: 2013-03-31, kl: 11:11
"Denna gång har jag nöjet att som gästbloggare presentera min läkarkollega Gunnar Olofsson. Han är en debattör med 35 år erfarenhet av Palestinafrågan, och har periodvis arbetat och bott i Mellanöstern. I samband med Israels tillblivelse 1948 genomförde ..."

Israels expansion möts av mummel.

PUBLICERAT: 2012-12-04, kl: 16:51
"Mycket ord och lite verkstad från Carl Bildt som i går kallade på Israels ambassadör Israel använder som vanligt ren vedergällning när de inte får som de vill. Palestiniernas upphöjda status i FN fick Netanyahu att deklarera att mer av palestinsk mark ..."

FN - ett världsomfattande hyckleri

PUBLICERAT: 2012-12-04, kl: 14:58
"I åratal har FN visat att det styrs av en majoritet av diktaturer och tyranner som stöder terrorism och antisemitism. Att göra Libyen till medlem i Rådet för mänskliga rättigheter och ge Iran en plats i kommittén för kvinnors rättigheter är anledning nog ..."