De mest diskuterade nyheterna just nu

4 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Påtänd Göran Greider

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 16:20
"Ordspråket I tålamodets skola blir ingen fullärd beskriver väl den attityd och livshållning som kännetecknar mig som person. Trots hundratals akademiska poäng, flera akademiska examina (hej hej Henrik Arnstad !) så kan jag naturligtvis inte allt och ..."

Brännpunkt av Bästa sorten

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 13:57
"Biskop Antje Jackelén i Lund skriver om: Mediedebatten sänder en tydlig signal till de unga: Det är något farligt med kyrkan. Men vad blir i längden kostnaden för ett undergrävt förtroende för en av de viktigaste och största aktörerna i det svenska ..."

Farlig kyrka?

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 13:55
"Så här på första advent har SvD har släppt lös biskop i Lunds stift Antje Jackelén på brännpunkt. Där hon argumenterar mot den sekulära staten som svar på debatten om skola och kyrka . Hon vill istället att skolan ska vara en inkörsport för unga till ..."

Vad hände sedan?

PUBLICERAT: 2012-12-02, kl: 01:51
"Innan vi kastar oss ut i “verkligheten” helt utan skyddsnät, är det kanske på sin plats att återigen titta tillbaka på Blackwater och prata lite om vad som hände sen? Vi ska inte behöva leva i okunnighet om detta. Lilla rara Olive dog till slut på ..."