De mest diskuterade nyheterna just nu

11 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Politisk förvirring om färdplan 2050

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 13:51
"Forsmarks kärnkraftverk Regeringen hänvisar till Naturvårdsverket. Naturvårdsverket hänvisar tillbaka till regeringen. Oppositionen skyller på regeringen, som ju hänvisar till Naturvårdsverket. Och miljörörelsen skyller på Naturvårdsverket, som alltså ..."

Kärnkraften – en energipolitisk parentes?

PUBLICERAT: 2012-12-13, kl: 08:28
"1980 genomfördes en folkomröstning om kärnkraftens vara eller inte vara i Sverige. Väljarna hade tre ”linjer” att välja emellan. Flest röster fick ”linje 2″ som var det alternativ som Socialdemokraterna och Folkpartiet förespråkade. Detta var det ..."

Stureplanscentern twittrade till mig..

PUBLICERAT: 2012-12-12, kl: 11:15
"För ett par dagar sedan så Twittrade Stureplanscentern till mig, jag blev lite förvånad eftersom jag aldrig kontaktat den lilla lokalföreningen, föreningen för inbördes beundran. Men det framgick ändå av texten vad de ville, de ville berömma mig. Sådant ..."

Myten om klimatsmart kärnkraft

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 19:58
"Klimattoppmötet i Doha är över och den väntade katastrofen ett faktum. Man är så långt ifrån de nödvändiga besluten att man kan ifrågasätta poängen med att överhuvud taget arrangera klimattoppmöten . Här hemma rapporterar Aftonbladet att den svenska ..."

Söndagsbetraktelse om ett Sverige, som förändrats på flera sätt...

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 12:21
"(Ett samhälle förändras alltid, så ock det svenska...) ...även om man tycker sig se att det inte har hänt så mycket vid en ytlig analys av samhället så är det så att spelplanen för de politiska partierna förändras med eller utan hjälp från berörda ..."

Stureplanscentern, en partiavdelning i dimma..

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 07:01
"För några dagar sedan så satt jag i godan ro och tittade på SVT2 och Aktuellt. Jag visste inte vilka nyheter jag skulle få mig till livs, men en rimlig gissning var att det skulle handla om det väder som rådde, om den fallande snön, men det kom mer att ..."

Den Fascistiska EU-Diktaturen konsolideras – och Berlusconi gör come-back

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 03:16
"De spel för gallerierna vi får bevittna i Nyspråkligt ”framstegsoptimistisk” anda toppas nu av Borg som ‘sätter ner foten’ om bankunionen, dvs kräver tysk diktatur även när det gäller bankerna, således räcker det inte med att Tyskland nu kan konfiskera ..."

En kamp om ett partis väljare

PUBLICERAT: 2012-12-08, kl: 20:56
"Det är intressant att följa opinionsmätningarna nu och fram till valet. Den enda mätning som är avgörande är vad väljarna säger på valdagen men opinionsmätningar kan samtidigt ge en fingervisning om vad som är på gång och hur väljarna ser på de olika ..."

Dumheter världen över

PUBLICERAT: 2012-12-08, kl: 18:54
"I Brasilien försökte ett antal fångar fly men det hela föll på en person som var för tjock för hålet de hade gjort. Hole in one? Mer kärnkraft för folket ! Bra idé, med tanke på hur dåligt de alternativa energikällorna funkar. Att köra runt med sin ..."

Regeringen vägrar utreda framtid utan kärnkraft

PUBLICERAT: 2012-12-08, kl: 14:11
"I den energiplan fram till 2050 alliansregeringen väntas presentera på tisdag har man varit mycket tydliga med att räkna på samma nivå av kärnkraft som idag. Scenariot helt förnyelsebart är något som det överhuvudtaget inte laboreras med. Det skriver ..."