De mest diskuterade nyheterna just nu

10 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Pippi-ekonomin mister kraften

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 17:18
"Ännu ett parti går in för ett snabbt nationellt självmord: Som bekant går Miljöpartiet in för helt fri invandring till Sverige, nu gör också Centern det. Centern anser att Sverige ska var ett ‘nybyggarland’ med upp til 40 miljoner människor, de behöver ..."

Centern kommer ut som extremistparti!

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 14:13
"Jag har många gånger förvånats över Centerpartiets dramatiska kursändring i politiken, antagligen är det likadant med alla som inte röstar på C, för att inte tala om de stackare som tidigare har röstat på partiet. Att opinionssiffrorna är utomordentligt ..."

Morten Uhrskov: Tredje generationen klarar sig fortfarande eländigt

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 07:10
"“Så har den rykande pistolen anlänt, åtminstone för USA:s del. Jag vet inte hur många gånger det har hävdats av politiker och experter att redan andra generationen - född och uppvuxen i mottagarlandet - skulle klara sig briljant. Då det sedan visade sig ..."

Hatets ideologi - islam

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 04:33
"140 verser i Koranen handlar om att slå ihjäl folk. Skulle man kunna tänka sig att svenska politiker skulle få för sig att kritisera islam i stället för "islamofobi"? Nej, inte det? Däremot kan en dansk tidigare integrationsminister ta bladet från ..."

"Fis hem till era förlorarländer"

PUBLICERAT: 2012-12-17, kl: 04:03
"När islamister kommer med dödliga krav och hotelser, tvekar inte danska ansvariga ministrar att tala klarspråk, åtminstone om man jämför med deras eftergivna svenska motsvarigheter. "Fis hem till era förlorarländer", "Trampa inte på våra känslor", "Dra ..."

Kärnkraften – en energipolitisk parentes?

PUBLICERAT: 2012-12-13, kl: 08:28
"1980 genomfördes en folkomröstning om kärnkraftens vara eller inte vara i Sverige. Väljarna hade tre ”linjer” att välja emellan. Flest röster fick ”linje 2″ som var det alternativ som Socialdemokraterna och Folkpartiet förespråkade. Detta var det ..."

Stureplanscentern twittrade till mig..

PUBLICERAT: 2012-12-12, kl: 11:15
"För ett par dagar sedan så Twittrade Stureplanscentern till mig, jag blev lite förvånad eftersom jag aldrig kontaktat den lilla lokalföreningen, föreningen för inbördes beundran. Men det framgick ändå av texten vad de ville, de ville berömma mig. Sådant ..."

Inte fattat mycket

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 22:13
"Stureplanscenterns ordförande har uppenbarligen fått order från partiledningen att prata om vad man vill efter tv-intervjun där hon sa att hon vägrade tala om sakpolitik. Nu har hon berättat i Svenska Dagbladet vad den omtalade Centerpartiföreningen ..."

Söndagsbetraktelse om ett Sverige, som förändrats på flera sätt...

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 12:21
"(Ett samhälle förändras alltid, så ock det svenska...) ...även om man tycker sig se att det inte har hänt så mycket vid en ytlig analys av samhället så är det så att spelplanen för de politiska partierna förändras med eller utan hjälp från berörda ..."

Stureplanscentern, en partiavdelning i dimma..

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 07:01
"För några dagar sedan så satt jag i godan ro och tittade på SVT2 och Aktuellt. Jag visste inte vilka nyheter jag skulle få mig till livs, men en rimlig gissning var att det skulle handla om det väder som rådde, om den fallande snön, men det kom mer att ..."