De mest diskuterade nyheterna just nu

10 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Om Piratpartiets medhjälp till brott mot upphovsrättslagen

PUBLICERAT: 2012-12-11, kl: 20:19
"Piratpartiets ledare Anna Troberg skrev en artikel i Svd Opinion angående Det är vi som förser Pirate Bay med internetaccess , som svar på Låt inte piraterna få uppkoppling . Jag skrev ett svar men givetvis tog det inte lång tid innan piraterna slängde ..."

Inga mänskliga rättigheter till fildelare enligt filmbranschen

PUBLICERAT: 2012-12-11, kl: 18:11
"Ja vad ska man säga? Inget nytt på nätfronten kan man konstatera, bara att filmbranschen, nu representerad av sju filmarbetare i en insändare i SvD , anser att 61% av Sveriges ungdomar inte ska ha de mänskliga rättigheter som Amnesty och FN slår fast."

Ur tomma intet eller inspirerat av andra?

PUBLICERAT: 2012-12-11, kl: 17:04
"Kollade på Nobelbanketten i SVT.se, där vi bland annat fick lyssna på pristagarnas tackta l. Sedan vi hört medicinpristagaren John Gurdon tacka alla grodor han exprimenterat på under alla år, kunde vi slutligen lyssna till pristagaren av Riksbankens ..."

Ulf Malmros gör ”bra” reklam för svenska filmskapare på twitter

PUBLICERAT: 2012-12-11, kl: 13:08
"(Film) Efter en märklig debattartikel i Svd och ett svar från Anna Troberg så har Ulf Malmros tappat fattningen helt på twitter. Läs mer om detta och det Ulf Malmros skrivit på den här länken: ..."

Upphovsrätt och piratkopiering

PUBLICERAT: 2012-12-10, kl: 08:07
"Det finns få debatter som präglas av sådan okunskap och avsaknad av faktabaserad argumentation som frågan om upphovsrätt. Nu senast skriver 7 kulturarbetare ett inlägg som verkar gå ut på att de förlorar pengar på fildelning. Därför skall stora ingrepp ..."

Det är inte The Pirate Bay som är problemet… stupid

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 21:32
"Sju stycken filmskapare som behöver en klapp på huvudet av en clue-stick uttalar sig i SVD Opinion om The Pirate Bay och det olagliga i att ge dem uppkoppling. Läs deras ångest här. Lustigt nog så tycks kulturskaparna ha överlevt de senaste tio åren, ..."

Nittiotalet lever! Länge leve nittiotalet!

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 10:30
"Det är 2002 igen! Fildelningen håller på att förgöra kulturindustrin, och om vi inte sätter stopp för de hiskeliga piraterna så kommer all kommersiell kulturproduktion att gå under! Eller, well. Det är 2012, och det verkar inte bättre än att ..."

Kulturmarxistisk lärare förbjuder pepparkaksgubbar

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 09:03
"Känn hur nazismen flödar... UPPDATERAD Tioårige Mio vill klä ut sig till pepparkaksgubbe när årskurs 4 på Kanalskolan i Laxå på torsdag ska gå luciatåg för hela skolan. Det blir det dock inget med eftersom läraren i sitt kulturmarxistiska vansinne helt ..."

Soppköksdrottning gav Juholts statarlänga ny mening

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 08:50
"Det var med en extra känsl a av tradition och vördnad som byborna bänkade sig i församlingshemmet denna andra söndagen i advent. Lucka 9 skulle öppnas och pastorn hade lovat att denna gång var det en saknad och efterlängtad underhållare som presiderade ..."