De mest diskuterade nyheterna just nu

7 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Inte fattat mycket

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 22:13
"Stureplanscenterns ordförande har uppenbarligen fått order från partiledningen att prata om vad man vill efter tv-intervjun där hon sa att hon vägrade tala om sakpolitik. Nu har hon berättat i Svenska Dagbladet vad den omtalade Centerpartiföreningen ..."

Dödläge i Doha: Vad får klimatakuten kosta?

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 12:26
"Ännu en klimatkonferens är till ända. Ännu en urvattnad kompromiss har pressats fram av trilskande staters delegater. Än en gång har de kommit överens om att träffas än en gång och traggla vidare med nya förhandlingar. Polen har bråkat om ..."

En skam för mänskligheten

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 12:10
"Den ekologiska hållbarheten i världen är, tillsammans med den ekonomiska ojämlikheten, dom två största utmaningarna i vår tid. Frågorna hänger intimt ihop. Överkonsumtion i väst tär på resurserna, utvecklingsländerna försöker desperat komma ifatt och ..."

Jag träffade tomten igår

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 11:29
"Han satt på en stol med sina sedvanliga önskelistor att fylla i. Vi får se, kanske mina önskningar uppfylls om inte jorden nu går under den 21 december som några tycks tro. För några av oss kommer undergången också om än inte på utsatt datum. Jag tänker ..."

Soppköksdrottning gav Juholts statarlänga ny mening

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 08:50
"Det var med en extra känsl a av tradition och vördnad som byborna bänkade sig i församlingshemmet denna andra söndagen i advent. Lucka 9 skulle öppnas och pastorn hade lovat att denna gång var det en saknad och efterlängtad underhållare som presiderade ..."

Dessa politiker i sina fina flygande maskiner

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 04:19
"... som landade en och en, eller flera tillsammans, med privatplan eller officiella plan för länder/FN och organisationer. Utspyende mer än kondensstrimma när de for genom luften för att landa i Doha. Allt för att fortsatt försöka samla in pengar och stöd ..."

Avkyld klimatdebatt

PUBLICERAT: 2012-12-01, kl: 16:32
"Här hemma ser vi en tidig, snöig och kall inledning av vintern med halka och stora problem i dess spår. Nere i Doha har politiker samlats på klimatmöte för att försöka komma överens om nedskärningar av koldioxidutsläppen för att dämpa den accelererande ..."