De mest diskuterade nyheterna just nu

9 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Andra advent

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 17:46
"Så är det andra advent och sakta börjar julstämningen lägga sig över Bagarmossen. För första gången på åratal verkar man inte bara få uppleva en vit december, utan även en vit jul. Här i Stockholm är det inte så jättevanligt att det kommer mycket snö ..."

Klimatförändringen nu i Skåne

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 17:03
"Det har påståtts att skåningar är dryga, det vet jag inte, jag har aldrig träffat på någon dryg skåning i alla fall. Möjligtvis så talar de en lätt obegriplig svenska, och det lär inte bli bättre av det faktum att de från och med ikväll blir – insnöade."

Trygg i ovädret

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 13:21
"...det finns andra som har det värre SMHI har uppgraderat till en klass 2-varning , läser jag. Tågtrafiken drar ner och tåg ställs in . Det avhöll dock inte mig från en promenad i snöfallet. Mer snö är att vänta under eftermiddagen Snörök och drivor på ..."

Sensationellt om klimatförändringen och Stockholm

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 12:09
"Idag så handlade radioprogrammet Godmorgon Världen som vanligt om olika aktuella ämnen, mest politik i olika former. Man hade också ett inslag om klimatet, och det var det första inslaget efter nyheterna klockan 10.00, dvs. i andra timmen. Man berättade ..."

Stackars mänsklighet

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 12:07
"Ska vi gå under i kylan eller när vi får 40 grader varmt över hela jorden? Rapporterna om vår undergång i värmeslag verkar en smula överdrivna nu när det var 16 grader kallt i morse där vi bor, vilket inte ens SMHI visste om i går. Och informationen om ..."

Väck dom!

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 10:21
"I eftermiddag väntas ett nytt snöoväder in. Denna gången är det främst västkusten som drabbas. Men även vi i Småland kan få en släng av snösleven. Just nu skiner solen. Lugnet före stormen? Hur är det nu egentligen? Är snösvängen förvarande? Om inte så ..."

Klarar vi oss?

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 09:59
"Blå himmel igår och nu börjar det mörkna och dra ihop sig med allt fler gråtoner. Det verkar som om vi ska få mer snö som läggs till det som ligger. Visserligen flaggas det för ett överfallsoväder, men det kan dra förbi oss och ta en riktning söder om ..."

Kulturmarxistisk lärare förbjuder pepparkaksgubbar

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 09:03
"Känn hur nazismen flödar... UPPDATERAD Tioårige Mio vill klä ut sig till pepparkaksgubbe när årskurs 4 på Kanalskolan i Laxå på torsdag ska gå luciatåg för hela skolan. Det blir det dock inget med eftersom läraren i sitt kulturmarxistiska vansinne helt ..."

Snörök och drivor på Skånevägar

PUBLICERAT: 2012-12-09, kl: 08:13
"Från lunchtid på söndagen väntas mycket besvärligt väder med snöfall och drivbildning i framför allt Skåne, men också en bit upp över Halland och senare Blekinge. Vintern håller i sig i landet, men kylan dämpas mot slutet av veckan. DN.se – Nyheter – ..."

Mother nature

PUBLICERAT: 2012-12-05, kl: 11:31
"Idag har vi drabbats av "snöstorm" som ställer till problem för många. Det är läge att vara lite ödmjuk inför naturen som kan ställa till det betydligt värre än så här. Under de senaste åren har många värden över fått smaka på oväder. Likväl, det blir ..."