De mest diskuterade nyheterna just nu

26 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Innebörden av texten: ”Live While We’re Young” med One Direction

PUBLICERAT: 2013-04-11, kl: 09:13
"Vi köpte den här låten på Sing Star härom veckan, för min dotter gillar den. Det var första gången jag såg texten och reagerade på vad den handlar om. Jag kanske övertolkar – men läs och döm själv. Let’s go crazy, crazy, crazy till we see the sun I know ..."

Uthängningar, social kontroll och praktisk nätfostran

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 11:57
"Före jul var det en del rabalder kring uthängningar på nätet – som sedan gått över till mindre upplopp även i köttet . Jag skrev några texter om det och borde förstås sammanfattat det hela i bloggen tidigare, men var utslagen (utmattad) av sjuka barn i ..."

Upplopp och proportioner

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 15:50
"Det gäller att sätta allt i rätt proportioner, sägs det. Utifrån det så kan man inte se upploppen i Göteborg som något annat än ett skolexempel på överreagerande och brist på känsla för proportioner. För de nytillkomna: det hela började med ett ..."

Astronomiska hyror, ökad segregering och fler vräkta barn – lösning på bostadsbristen?

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 09:19
"Man undrar om det är Stureplanscenterns mest extrema nyliberal – eller är det någon ”enmansutredare” med egna intressen i byggbranschen? – som författat det huvudlösa dokumentet som lite slafsigt kallas ” Utredningen om att utveckla hyresrättens ..."

Den bästa grunden är Jesus

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 08:06
"Plusgymnasiet i centrala Göteborg som var centrum för tumultet med hundratals inblandade ungdomar är stängt idag och deras arbete med värdegrund ska nu granskas, skriver Sveriges Radio. Allt började med konto på Instgram där namngivna ungdomar hängdes ..."

OCH VILKET ANSVAR TAR FACEBOOK DÅ ?

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 03:05
"Ja men dom har väl inget …… Nej, jag skrev inte så, att ha ansvar är ofta bara att slå sig för bröstet. Att ta ansvar är att få arslet ur vagnen och se till att det händer något. Några kids går alltså ut på Fejan talat om att en tjej är hora och skall ..."

Mobb hoppar på tjej i Göteborg

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 21:16
"Av allt att döma är det en intern invandraruppgörelse som handlar om sexuella förolämpningar. 500 skolelever i gatukravaller i Göteborg . . . . . . . . . . ."

Påklädd & Avklädd

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 21:06
"Det var jue ett tag sen jag körde en daily outfit. Dålig "personlig" bloggning har det varit senaste dagarna, jag vet, men jag har inte riktigt känt för att göra något, och inte gjort så mycket som varit värt att skrivas om. Här är iaf dagens outfit, ..."

Vadfan händer?

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 20:39
"Jag antar att de flesta redan vet om vad som hänt idag i Göteborg? Det var tydligen en tjej på plusgymnasiet som skapade en instagramsida igår där dom hängde ut massa personer och skrev att de var horor och slampor osv och idag var det fuullt med folk ..."

Vad är drivkraften bakom hatet?

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 20:16
"Illasinnad ryktesspridning skapade masspsykos och kaos i Göteborg. Protester mot nätmobbning mot unga flickor och pojkar urartade . Via Facebook och Twitter drogs ett hundratal ungdomar samman vid Plusgymnasiet i centrala Göteborg. Nordstan utrymdes och ..."