De mest diskuterade nyheterna just nu

6 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Politikerna (c)hockas till liv

PUBLICERAT: 2012-12-27, kl: 12:33
"Annie Lööf, C:s partiledare och beundrare av Ayn Rand. Bild: upplagd av C på Flickr. Centerpartiet gick för inte länge sedan ut och förklarade att de vill att Sverige skall ha "fri invandring" . Och då menar de fri . Detta låter såklart så snällt så man ..."

Några pressröster om Centerns programförslag

PUBLICERAT: 2012-12-21, kl: 09:39
"Centerpartiets partiprogram "där människor får växa " är mycket bra och beslutades 2001. Nu har en idéprogramgrupp föreslagit ett nytt, "En hållbar framtid ". Det har fått en del välvilliga rescensioner, t ex av CUF (fantastiskt), Västerbottens-Kuriren ..."

Liberal konkurrens

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 10:34
"Centern presenterar ett nytt partiprogram. Som andra partier som genomgår samma process så efterlyses ett tydligare parti. Centern drömmer sig tillbaka till tiden då motståndet mot kärnkraften och motståndet mot Öresundsbron var tydliga kännetecken för ..."

Centern utropar anarki!

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 10:10
"”Politiken bör varken avgöra hur många människor man får leva tillsammans med, gifta sig med eller vem som ska ärva ens tillgångar.” Centerpartiet öppnar även för att ta bort skolplikten, avskaffa anställningsskyddet, införa fri invandring och för att ..."

Centern griper febrilt efter de sista (?) halmstråna...

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 08:15
"(ja, Centern med Lööf i spetsen har det inte lätt - illustr: Jan Berglin) Under gårdagen med bara sex dagar kvar till julafton, så hände det sig att Centerpartiets idéprogramgrupp ledd av Per Ankersjö presenterade sitt förslag för världen om hur C kan ..."

Centerpartiets idéprogram I - förslaget

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 23:53
"Idag presenterades idéprogramsgruppens förslag till nytt idéprogram . Personligen tycker jag att det är fantastiskt. Det är inte perfekt, men det är fantastiskt. Den största kritiken som kommit redan innan programmet släpptes var högljudda röster som ..."

Dagens notis - partiprogramsarbete, välfärdsvinster utmaningar för S...

PUBLICERAT: 2012-12-18, kl: 09:12
"(Socialdemokraterna är f n i full färd med att ta fram nytt partiprogram...) Dagen efter Lucia d v s den 14 december, var det sista dagen att skicka in synpunkter på Socialdemokraternas kommande partiprogram, som i april kommande år ska beslutas om på ..."