De mest diskuterade nyheterna just nu

4 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

First we take their guns, and then we take Berlin

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 21:35
"Protect yourself? Pfff, nonsense. Government will protect you! There´s not often a comparison between Hitler and a contemporary leader is warranted, and every time you Godwin yourself you have sort of lost the argument beforehand. Still… It is ..."

Syrien och klustervapen

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 14:57
"DN har i dag en artikel om användningen av klustervapen i Syrien . Titta gärna på bildreportaget. Det är bra att detta lyfts fram mer. Det har kommit rapporter om just detta löpande under hösten och Human Rights Watch har tidigare konstaterat att ..."

Nu får det vara nog

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 10:31
"Igår kväll under det tidvis ganska intensiva snögloppet samlades en liten demonstration med facklor på Mynttorget för att under Riksdagens debatt om förlängning av hjälp till USA:s ockupation av Afghanistan kräva att de svenska trupperna ska tas hem."

Klusterbomberna som Syriens regim förnekar

PUBLICERAT: 2012-12-19, kl: 06:13
"Regimen i Syrien förnekar att den använder förbjudna klusterbomber mot civila. Men DN kan i dag avslöja att den typen av bomber har fällts över staden Marea nära gränsen mot Turkiet. DN:s utsända medarbetare har på plats intervjuat drabbade och tagit ..."