De mest diskuterade nyheterna just nu

7 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

A school shooting in Sweden

PUBLICERAT: 2012-12-21, kl: 11:11
"In Sweden people are shot every single day, gun control works? My ass it does.. Apparently the Swedish police is taking preventive measures to tackle a future school shooting. My only question is; why? Guns are outlawed, all Swedish Schools are gun-free ..."

SR förstår varken lag eller teknik

PUBLICERAT: 2012-12-21, kl: 10:04
"Nyheterna i dag Socialstyrelsen vill registrera osunda svenskar, brottslingarna gör som dom vill så även cheferna på Sveriges Radio och ingen av dessa ljushuvuden har en aning om att tekniken redan lever sitt eget liv och att allt kan registreras av ..."

ALLT ÄR HISSKNAPPARNAS FEL

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 14:25
"Nej, jag påstår inte att allt var bättre förr men ……….. En bit ifrån mig bor en kompis som jag hälsar på ibland. Ett sjuvåningshus troligtvis byggt i slutet på 50-talet. När man kommer in i trapphuset är det rätt slitet, det är säkert ommålat, men ..."

Ska verkligen Sverige kunna konkurrera med kunskap?

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 12:29
"Stefan Löfven (S) och Ibrahim Baylan (S) säger i ett debattinlägg att … Vid högtidliga tillfällen brukar regeringen tala om att Sverige ska konkurrera med kunskap. Men hur ska det vara möjligt med Fredrik Reinfeldts politik? Varför ska yrkeselever ges ..."

Håll dig inne

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 10:12
"Chansen finns att hela Sverige kan få den stora äran att uppleva en vit jul. Många har några dagar lediga och kan ägna sig åt vintersport, skid- skridsko- och pulkaåkning med barn och barnbarn kanske lockar. Trots det fina vintervädret med möjlighet ..."

Frittframskolor

PUBLICERAT: 2012-12-15, kl: 22:20
"Sverige får kritik av den fransk EU-utredare Rudy Salles: friskolesystemet öppnar för att sekter kan driva skolor. Kritiken måste tas på största allvar. Så sent som 2007 krävde skolminister Jan Björklund att religiösa sekter ska förbjudas att starta ..."