De mest diskuterade nyheterna just nu

60 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Åsa Linderborgs tur att bekämpa statistik

PUBLICERAT: 2013-12-10, kl: 13:37
"Den senaste stormen i etablissemangsdammen, som vi kan kalla "statistikchocken", och medieelitens reaktioner, har visat hur illa demokrati och yttrandefrihet är förankrad i dessa kretsar och dessutom slutgiltigt bevisat att ordet "rasism" verkligen inte ..."

De granskar - inte - skiten

PUBLICERAT: 2013-08-10, kl: 01:26
"Aftonbladet kultur har publicerat en artikel med titeln "Destruktiva antifascister spårar ur" , angående det nyligen uppmärksammade vänsterextremistiska politiska våldet. Jag skall erkänna att titeln gjorde mig lite hoppfull. Aftonbladet kultur har ..."

Hatet o antifeminismen

PUBLICERAT: 2013-03-15, kl: 17:58
"” Kvinnors kamp för frihet och mänskliga rättigheter har alltid mötts av motstånd, organiserat och oorganiserat. Ibland med fysiskt våld .” skriver Maria Sveland i inledningskapitlet till sin bok Hatet. ” Patriarkatets svarta historia är full av exempel ..."

Trollfixering

PUBLICERAT: 2013-03-07, kl: 08:35
"Hat var det hetaste politiska samtalsämnet 2012. Och verkar kunna bli det 2013 också. Hatet har, som jag har skrivit tidigare , aldrig problematiserats och diskuterats så mycket som nu. Motiven till det finns nog längs hela skalan - från uppriktig oro ..."

Yttrandefrihet och trakasserier

PUBLICERAT: 2013-02-10, kl: 02:32
"Vi lever i det tjugoförsta århundradet, men det är inte utan att man ibland tvivlar. Har vi verkligen inte kommit längre än så här? Tanken att kvinnor och män skulle vara fundamentalt olika ifråga om kapacitet eller rättigheter borde vara något vi ..."

Att det finns sjuka människor det kan vi vara säkra på

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 18:44
"Var är Sverige på väg? Jag blir fruktansvärt arg, ledsen och frustrerad över människor i vårt land. Hur tänker de att Sverige ska fortsätta vara tryggt eller bli ännu tryggare? Genom att alla kvinnor blir hemmafruar igen? Att alla invandrare flyttar ..."

Hederskulturen bor i Sverige och det är knappast muslimerna som står för den

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 17:47
"Ikväll tittar jag på Män som näthatar kvinnor. Gör det ni med. Vilka sjuka människor det finns i det här landet. Lady Dahmer skriver mer om det här . Och Åsa Lindeborg om sin vardag ..."

Är det bara män som näthatar?

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 15:21
"Är det bara män som näthatar? Jag funderar på detta med tanke på den uppmärksamhet som Uppdrag Granskning har fått innan sändningen av programmet kallat ”Män som näthatar kvinnor” . SVT Uppdrag Granskning Det är ju en aning snävt att bara ta upp näthat ..."

Är det bara män som näthatar?

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 15:21
"Är det bara män som näthatar? Jag funderar på detta med tanke på den uppmärksamhet som Uppdrag Granskning har fått innan sändningen av programmet kallat ”Män som näthatar kvinnor” . SVT Uppdrag Granskning Det är ju en aning snävt att bara ta upp näthat ..."

Jesus finns på nätet

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 11:50
"Bild från Aftonbladet. Media uppmärksammar idag näthatet mot kvinnor. Jag tycker att det är bra att de uppmärksammar detta. Nu är det inte bara mot kvinnor som hat och mordhot riktas mot, men du kan läsa till exempel i Aftonbladet om fruktansvärda ..."