De mest diskuterade nyheterna just nu

7 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Om att leva under hot

PUBLICERAT: 2012-12-22, kl: 17:11
"För några dagar sedan skrev Åsa Lindeborg en artikel om hur hennes liv artat sig efter att hon (och Aftonbladet) tagit initiativ till att granska ett antal hemsidor nära kopplade till främlingsfientliga organisationer och intressen. Åsa berättar om hur ..."

Islamisters hot sätter tonen

PUBLICERAT: 2012-12-21, kl: 13:36
"När vänstern drabbas av hot, då blir det helt plötsligt en stor samhällsangelägenhet. Aftonbladets Åsa Linderborg har nu skrivit om hot riktade mot henne. Då går mainstremmedierna igång och fördömer hot och talar om skärpta lagar. Men vad gjorde ..."

Järnrörshögern skrämmer till tystnad med hot och kränkningar – och kallar det ”yttrandefrihet”

PUBLICERAT: 2012-12-21, kl: 02:18
"Järnrörshögern borde lära sig leva efter lagen. Det är inte lagligt att hota, ofreda och systematiskt trakassera andra människor. Nätet är ingen fristad där olagliga handlingar plötsligt blir lagliga. Att förväxla sådana brottsliga handlingar med ..."

Modigt av Åsa Lindeborg att berätta om det!

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 19:31
"Ungdomsprotesterna mot nätmobbning har fått många rubriker och har bidragit till att många börjat prata om de sexuella trakasserier som florerar på nätet mot unga flickor men även pojkar. De som ligger bakom nätmobbning av olika slag, vad driver dem ..."

Åsa Linderborg hyllas

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 19:06
"Som ni kanske vet bedriver för närvarande Åsa Linderborg ett rörande enmans-korståg mot de fria medierna, eller "järnrörssajterna" som hon fyndigt kallar dem. Tydligen mottar hon en mängd hot, bland annat i form av sms med sexuellt innehåll. Om detta ..."

Demaskera, isolera och sätt STOPP för hatet!

PUBLICERAT: 2012-12-20, kl: 15:14
"Tack Åsa Linderborg för din krönika om hatet. Den är så jäkla bra! Den gör att jag känner mig vara i gott sällskap. Det är en tröst. Och ju flera vi blir desto bättre är det. Frågan är om det är så vi vill att samhället ska se ut, det samhälle vi alla ..."