De mest diskuterade nyheterna just nu

8 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Sjuka ÖB:ar och snusk och falska flaggor

PUBLICERAT: 2013-01-19, kl: 10:45
"Jag hoppas att inlägget inte är lika rörigt som rubriken, men det är vad det handlar om idag på den här bloggen. Allt fler länder inom EU avskaffar nu värnplikten i utbyte mot en yrkesarmé. I detta arbetslöshetens tidevarv kan man tänka sig att de unga, ..."

Skattesänkning i Stockholm ger egenmakt

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:59
"Ämnet för dagens blogginlägg är ganska givet (om man som jag oftast gör; bloggar om diverse nyheter eller kommenterar ledarsidor): Skattesänkningen i Stockholms stad, som PJ Anders Linder påminner oss om på bästa ledarplats i SvD idag: Höjd skatt vid ..."

Hjälp MP tala klarspråk om köttet

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 15:23
"Miljöpartiet håller på att ta fram ett nytt partiprogram. I en tid när såväl ekonomiska som ekologiska system rasar samman finns det gott om skäl att vara tydlig med behovet av kursändring för mänskligheten. Som partiprogramsombud för MP Huddinge kommer ..."

Sluta gynna spekulationsekonomin och den Jobblösa Recessionen

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 13:45
"Inte nog med att det är vi skattebetalare som ska täcka upp bankernas dollarutlåning för instabil utlåning på gangsterekonomiska emerging markets, där riskerna för kreditförluster alarmerande stiger i takt med att eurokrisen fördjupas. Det är också vi ..."

Malmö: Hemlösa barn behandlas illa

PUBLICERAT: 2012-12-29, kl: 16:54
"...Reepalu på samma linje som rasisterna Barnfamiljer tvingas bo på vandrarhem , uppger Svt/Sydnytt idag . Socialstyrelsen riktar skarp kritik mot Rosengårds socialtjänst. – Att barn bor placerade på ställen där man inte kan laga mat, på små ytor, där ..."

Sverige behöver en seriös politisk debatt om arbetslösheten

PUBLICERAT: 2012-12-29, kl: 16:32
"Alltför länge har vi haft en politisk debatt om arbetslösheten i Sverige som kännetecknas av en regering som klappar sig på ryggen och anser sig stå för arbetslinjen medan alla andra står för en bidragslinje. Regeringen använder sig gärna av att svensk ..."

Arbetsmarknadspolitik á la Reinfeldt -> Fas 3 ngt som hugade arbetsgivare gnuggar händerna åt...

PUBLICERAT: 2012-12-29, kl: 15:41
"(fas 3 ja, inget att yvas över, hör du Reinfeldt - illustr: Robert Nyberg) Jag tror inte att jag har öppnat tre dagar i rad med samma ämne (får kolla igenom det vid tillfälle om det är något annat ämne som det rör sig om), som jag nu har gjort sedan ..."

Ju mer kork, ju bättre flytförmåga

PUBLICERAT: 2012-12-29, kl: 12:13
"Ibland undrar jag över hur människor som gått på lögner och felaktiga påståenden känner sig när sanningen avslöjas och de måste tvingas inse att de var rätt dumma, ja rentav korkade, som låtit lura sig. Många är de som tackar Gud för sitt dåliga minne."