De mest diskuterade nyheterna just nu

12 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Centerpartiets nya idéprogram väcker mångas känslor … och intresse

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 17:58
"Man kan definitivt säga att det varit ett intressant och spännande år som kretsordförande. Alltifrån trängselskatter i Linköping till Framtidsbygge och nu också till sist förslaget om Centerpartiets nya idéprogram . Jag har så gott jag kunnat försökt ..."

Centerpartiets idéprogram II - närmare om det här med den fria invandringen

PUBLICERAT: 2013-01-03, kl: 16:59
"Igår skrev Sanna Rayman på ledarplats i SvD om debatten kring idéprogramsgruppens förslag om fri invandring. Jag måste tyvärr ge henne lite rätt. Det har varit för mycket prat om att det "bara" är en vision och för lite försvar för det hela i praktiken."

Staffan Heimerson hyllar Centerns idéprogram

PUBLICERAT: 2013-01-03, kl: 15:09
"S taffan Heimerson, journalist på Aftonbladet ”Totalt fri invandring är en enkel, central förutsättning för mänsklig frihet. Att stödja den är ett korrekt moraliskt ställningstagande. Det är inte rätt att jävlas med människor som vill ta sig över en ..."

Öppet brev till politruken Staffan Heimerson

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 14:00
"Skickat till staffan.heimerson@aftonbladet.se Hej Staffan Heimerson. Mitt namn är Johan Björnsson, och jag driver den System-kritiska bloggen "Den Helige Dåren" sedan ett antal år tillbaka. Utöver denna verksamhet, skriver jag stundvis i alternativa ..."

Skattesänkning i Stockholm ger egenmakt

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:59
"Ämnet för dagens blogginlägg är ganska givet (om man som jag oftast gör; bloggar om diverse nyheter eller kommenterar ledarsidor): Skattesänkningen i Stockholms stad, som PJ Anders Linder påminner oss om på bästa ledarplats i SvD idag: Höjd skatt vid ..."

Sluta gynna spekulationsekonomin och den Jobblösa Recessionen

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 13:45
"Inte nog med att det är vi skattebetalare som ska täcka upp bankernas dollarutlåning för instabil utlåning på gangsterekonomiska emerging markets, där riskerna för kreditförluster alarmerande stiger i takt med att eurokrisen fördjupas. Det är också vi ..."

På Newsmill i debatt med Federley och Heimersson.

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 12:39
"Det förs en djärv och öppen diskussion i Centerpartiet med anledning av ideprogramgruppens förslag. Jag har gjort flera blogginlägg kring detta, bl a en löpande uppföljning av press- och andra röster som speglar diskussionen och som jag rekommenderar ..."

Vad jag gjorde 2012

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 09:18
"2012 blev bokens år för min del. Tre stycken blev det till slut, men det är mer än det låter. En av dem var klar i utkastform redan ett år tidigare och en snabbskrevs med en synnerligen produktiv medförfattare. Och en av dem var en naturlig fortsättning ..."

Visioner och mål bör kommuniceras olika

PUBLICERAT: 2012-12-29, kl: 18:46
"Det prats mycket om att de politiska partierna inte har visioner, men det har de allihop. Det är bara läsa deras parti (ide) program så får man snart fram vilket samhälle de vill ha. Det som ofta fattas är konkreta förslag på hur dessa visioner skall ..."

Hur LITE invandring klarar Sverige?

PUBLICERAT: 2012-12-29, kl: 18:23
"Åååh. Min högsta önskan just nu i denna stund, förutom att vara framme i Trollhättan, är att alla politiker jag känner... eller vänta, jag känner inte många... men så många som jättemest, svarar i ett blogginlägg på denna krönika av Staffan Heimerson."