De mest diskuterade nyheterna just nu

22 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Miljöpartiet och Centern krattar manegen för Sverigedemokraterna.

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 14:57
"I mellandagarna kunde vi läsa i DN och SvD att Miljöpartiets språkrör avbrutit sin föräldraledighet för att i intervjuer påannonsera att "Moderaterna krattar manegen för Sverigedemokraterna genom att anta en hårdare ton i förhållande till ..."

Flott nyårstal av en politiker som har lite mellan öronen

PUBLICERAT: 2013-01-01, kl: 01:47
"Morten Messerschmidt (Dansk Folkeparti) publicerade innan jul en EU-politisk julkalender i 24 avsnitt, och innan dess 50 inlägg om frosseri och bedrägeri i EU, en riktig ögonöppnare, och nu har han hållit ett nyårstal där han inte lägger fingrarna ..."

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 18:57
"De lögnaktiga beskyllningarna mot SD för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot massinvandring. Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka! . . . . ."

Rensat i bekantskapskretsen

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 17:08
"Den senaste tiden har jag rensat bort en hel del bekanta från min vännerlista på Facebook och andra sajter, av olika anledningar, t.ex. att vi ändå aldrig pratade med varandra. Men den främsta anledningen har tyvärr varit att flera av dem gått med i ..."

Almqvist går och Ekeroth är kvar – SD skickar tydliga signaler om var man står

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 19:08
"Precis som jag förutspådde har inte skandalrubrikerna kring Sverigedemokraterna för någon månad sedan sett något större spår i stödet för partiet. Snarare tvärtom . Vad detta egentligen säger går bara att spekulera i. Antingen är det så att människor i ..."

The show must go on!

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:07
"CIRKUS ÅKESSON! Att den Sverigedemokratiska cirkusen rullar vidare är det tydligen ingen tvekan om. Nu senast så hävdar ju miljöpartiet att till och med Moderaternas Fredrik Reinfeldt varit inne och krattat i manegen för Sverigedemokraterna. Men nu ..."

Absolut oro

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 17:12
"Fredrik Antonsson, den sjätte mannen, skriver idag en tänkvärd krönika om SD framgångar. Idag höjer han sig faktiskt ett snäpp till och berör det som egentligen är det intressanta. Det som inte går att mäta. När Sverigedemokraterna pratar om ..."

MP har Språkrör medan SD har Järnrör

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:57
"Järnröran i SD fortsätter än mer oförblommerat. Nu ”sparkas” Almqvist till välavlönad post som mediekonsult åt det SD-helägda bolaget ”Samtid och framtid” efter ”time-out” – i Ungern (!) ”Efter skandalfilmen lämnade Almqvist sitt uppdrag som ..."

Sverigedemokraternas Erik Almqvist lämnar riksdagen.

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:34
"Efter järnrörsskandalen då han skrek rasistiska ord och beväpnade sig med järnrör avsäger han nu även sitt medlemskap i partiet. ” Att jag nu lämnar riksdagen betyder alltså inte att ni blir av med mig om ni trodde det ” , skriver han på Twitter. Han ..."

En liten betraktel(s)e över 2012, inrikespolitiskt och lite om 2013...

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 15:26
"(nytt år står för dörren och det är dags att imorgon natt gå igenom den...) Det är dagen innan nyårsafton och nyårskrönikorna i media har redan publicerats eller så kommer de inom kort att göra det, det har som vanligt hänt en del under 2012. På den ..."