De mest diskuterade nyheterna just nu

21 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Kommer vinster i välfärden bli en valfråga 2014?

PUBLICERAT: 2013-01-15, kl: 10:53
"M antran som upprepas tillräckligt många gånger uppfattas som sanna. Men behöver inte vara det. Att de privata vinsterna i välfärden - den systematiska och grova skatteplaneringen, Caremas och Attendos räntesnurror, friskolornas vinstbonanza åt ägarna, ..."

Kommer privata vinster i välfärden bli en valfråga 2014?

PUBLICERAT: 2013-01-14, kl: 16:22
"M antran som upprepas tillräckligt många gånger uppfattas som sanna. Men behöver inte alls vara det. Att de privata vinsterna i välfärden - den systematiska och grova skatteplaneringen, Caremas och Attendos räntesnurror, friskolornas vinstbonanza åt ..."

Miljöpartiet och Centern krattar manegen för Sverigedemokraterna.

PUBLICERAT: 2013-01-04, kl: 14:57
"I mellandagarna kunde vi läsa i DN och SvD att Miljöpartiets språkrör avbrutit sin föräldraledighet för att i intervjuer påannonsera att "Moderaterna krattar manegen för Sverigedemokraterna genom att anta en hårdare ton i förhållande till ..."

Flott nyårstal av en politiker som har lite mellan öronen

PUBLICERAT: 2013-01-01, kl: 01:47
"Morten Messerschmidt (Dansk Folkeparti) publicerade innan jul en EU-politisk julkalender i 24 avsnitt, och innan dess 50 inlägg om frosseri och bedrägeri i EU, en riktig ögonöppnare, och nu har han hållit ett nyårstal där han inte lägger fingrarna ..."

Ny Vårdskandal på Attendoboende för äldre – Ändå vill SD införa Tvångs-LOV

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:38
"SD påstår sig värna om välfärden för våra äldre. Ändå vill de införa tvångs-LOV: ”Lagen om valfrihetssystem (LOV) kan bli ett tvång för landets kommuner. Sverigedemokraterna delar nu regeringens inställning att valfrihet ska gälla i hela landet.” Det ..."

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 18:57
"De lögnaktiga beskyllningarna mot SD för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot massinvandring. Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka! . . . . ."

Rensat i bekantskapskretsen

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 17:08
"Den senaste tiden har jag rensat bort en hel del bekanta från min vännerlista på Facebook och andra sajter, av olika anledningar, t.ex. att vi ändå aldrig pratade med varandra. Men den främsta anledningen har tyvärr varit att flera av dem gått med i ..."

Almqvist går och Ekeroth är kvar – SD skickar tydliga signaler om var man står

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 19:08
"Precis som jag förutspådde har inte skandalrubrikerna kring Sverigedemokraterna för någon månad sedan sett något större spår i stödet för partiet. Snarare tvärtom . Vad detta egentligen säger går bara att spekulera i. Antingen är det så att människor i ..."

MP krattar manegen för SD

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:59
""Regeringen krattar manegen för SD" säger Gustav Fridolin, efter att regeringen i liten skala börjat erkänna att västvärldens största invandring faktiskt för problem med sig. Vad Fridolin främst vänder sig mot är att regeringen "skyller" arbetslöshet ..."

Absolut oro

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 17:12
"Fredrik Antonsson, den sjätte mannen, skriver idag en tänkvärd krönika om SD framgångar. Idag höjer han sig faktiskt ett snäpp till och berör det som egentligen är det intressanta. Det som inte går att mäta. När Sverigedemokraterna pratar om ..."