De mest diskuterade nyheterna just nu

19 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Varför ökar Sverigedemokraterna?

PUBLICERAT: 2013-01-28, kl: 13:51
"Enligt TT är Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet de enda riksdagspartier som ökar. – Människor söker sig till ytterligheterna, säger statsvetaren Mikael Persson vid Göteborgs universitet till SvD. Det är bra att han säger att Vänsterpartiet är ett ..."

Ny Vårdskandal på Attendoboende för äldre – Ändå vill SD införa Tvångs-LOV

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:38
"SD påstår sig värna om välfärden för våra äldre. Ändå vill de införa tvångs-LOV: ”Lagen om valfrihetssystem (LOV) kan bli ett tvång för landets kommuner. Sverigedemokraterna delar nu regeringens inställning att valfrihet ska gälla i hela landet.” Det ..."

Rensat i bekantskapskretsen

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 17:08
"Den senaste tiden har jag rensat bort en hel del bekanta från min vännerlista på Facebook och andra sajter, av olika anledningar, t.ex. att vi ändå aldrig pratade med varandra. Men den främsta anledningen har tyvärr varit att flera av dem gått med i ..."

Skitnödiga toppolitiker i kö vid änkas utedass

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 10:44
"Urax satte bestämt ner tassarna i snömodden. Rikning in mot bynhundarnas sambandscentral. Gubben iddes inte bråka om saken. Och om Gubben var riktigt ärlig mot sig själv så var även han ganska utled på dammvändan. Men fasen vad det blåste från sjösidan."

Åkessons ”Nolltolerans” en fet lögn

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 04:26
"För något år sedan så tillkännagav Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna hade infört en nolltolerans, senare så visades den film som de själva tog när de var ute och härjade på stan, där en kvinna kallades för hora och där Soran Ismail uppmanades att ..."

Jimmie Åkesson har gett upp sin linje om nolltolerans!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 01:34
"Så då fick vi det svart på vitt – att av Jimmie Åkessons nolltolerans återstår noll och ingenting. Allt sedan Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling avslöjades med att ha beväpnat sig med järnrör i Stockholmsnatten har det uppenbarligen ..."

Järnrörs Erik lämnar svenska Jobbik

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 20:21
"Järnrörs- Erik lämnar riksdagen och partiet men blir kvar som rådgivare åt SD. Hans efterträdare Anna Hagvall tycker synd om järnrörsmannen men säger att: ”Man kan inte göra sådana saker Vi måste sköta oss”. Ja, det måste SD så länge de inte har den ..."

Almqvist går och Ekeroth är kvar – SD skickar tydliga signaler om var man står

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 19:08
"Precis som jag förutspådde har inte skandalrubrikerna kring Sverigedemokraterna för någon månad sedan sett något större spår i stödet för partiet. Snarare tvärtom . Vad detta egentligen säger går bara att spekulera i. Antingen är det så att människor i ..."

MP krattar manegen för SD

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:59
""Regeringen krattar manegen för SD" säger Gustav Fridolin, efter att regeringen i liten skala börjat erkänna att västvärldens största invandring faktiskt för problem med sig. Vad Fridolin främst vänder sig mot är att regeringen "skyller" arbetslöshet ..."

The show must go on!

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:07
"CIRKUS ÅKESSON! Att den Sverigedemokratiska cirkusen rullar vidare är det tydligen ingen tvekan om. Nu senast så hävdar ju miljöpartiet att till och med Moderaternas Fredrik Reinfeldt varit inne och krattat i manegen för Sverigedemokraterna. Men nu ..."