De mest diskuterade nyheterna just nu

11 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Ny Vårdskandal på Attendoboende för äldre – Ändå vill SD införa Tvångs-LOV

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:38
"SD påstår sig värna om välfärden för våra äldre. Ändå vill de införa tvångs-LOV: ”Lagen om valfrihetssystem (LOV) kan bli ett tvång för landets kommuner. Sverigedemokraterna delar nu regeringens inställning att valfrihet ska gälla i hela landet.” Det ..."

I Sverigedemokarternas värld är det skillnad på folk och folk!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:08
"Nu när Erik Almqvist lämnar sin riksdagsplats för att bli Sverigedemokraternas ”propagandaminister” är det Anna Hagwall som kommer att ta över Erik Almqvist riksdagsplats. Anna Hagwall är en kvinna vars retorik knappast imponerar. Hon förordar ett stopp ..."

Man skulle bli riksdafsman!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 11:05
"Erik Almqvist har beslutat att avgå om riksdagsledamot samt ur Sverigedemokraterna. Bra beslut av honom. Jam säger att det var svårt och visst det kan jag förstå, med en lön på 58300 i månaden utan att man ens behöver vara där… Sitter man längre än 5 år ..."

Åkessons ”Nolltolerans” en fet lögn

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 04:26
"För något år sedan så tillkännagav Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna hade infört en nolltolerans, senare så visades den film som de själva tog när de var ute och härjade på stan, där en kvinna kallades för hora och där Soran Ismail uppmanades att ..."

Jimmie Åkesson har gett upp sin linje om nolltolerans!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 01:34
"Så då fick vi det svart på vitt – att av Jimmie Åkessons nolltolerans återstår noll och ingenting. Allt sedan Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling avslöjades med att ha beväpnat sig med järnrör i Stockholmsnatten har det uppenbarligen ..."

Erik Almqvist fortsätter med film...

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 00:14
"Erik Almqvists politiska karriär gick åt skogen på grund av en film. Dock verkar det hela ha lett till att Erik på något sätt blivit "upptäckt", för nu ska han tydligen få jobba med film som konsult åt SD istället... Även om de flesta i partiet verkar ..."

Järnrörs Erik lämnar svenska Jobbik

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 20:21
"Järnrörs- Erik lämnar riksdagen och partiet men blir kvar som rådgivare åt SD. Hans efterträdare Anna Hagvall tycker synd om järnrörsmannen men säger att: ”Man kan inte göra sådana saker Vi måste sköta oss”. Ja, det måste SD så länge de inte har den ..."

Almqvist går och Ekeroth är kvar – SD skickar tydliga signaler om var man står

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 19:08
"Precis som jag förutspådde har inte skandalrubrikerna kring Sverigedemokraterna för någon månad sedan sett något större spår i stödet för partiet. Snarare tvärtom . Vad detta egentligen säger går bara att spekulera i. Antingen är det så att människor i ..."

Absolut oro

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 17:12
"Fredrik Antonsson, den sjätte mannen, skriver idag en tänkvärd krönika om SD framgångar. Idag höjer han sig faktiskt ett snäpp till och berör det som egentligen är det intressanta. Det som inte går att mäta. När Sverigedemokraterna pratar om ..."

BÄTTRE ATT FÖREKOMMA ÄN ATT FÖREKOMMAS

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:23
"Foto: Fredrik Persson / Scanpix Det kanske inte var helt lyckat att förekomma den där natten på Kungsgatan, tillsammans med ”babben” Soran Ismail, en okänd ”blatte-lover” och en ”hora” som hade mage att ifrågasätta den Almqvista vokabulären. Det var ..."