De mest diskuterade nyheterna just nu

6 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Flott nyårstal av en politiker som har lite mellan öronen

PUBLICERAT: 2013-01-01, kl: 01:47
"Morten Messerschmidt (Dansk Folkeparti) publicerade innan jul en EU-politisk julkalender i 24 avsnitt, och innan dess 50 inlägg om frosseri och bedrägeri i EU, en riktig ögonöppnare, och nu har han hållit ett nyårstal där han inte lägger fingrarna ..."

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 18:57
"De lögnaktiga beskyllningarna mot SD för "rasism" är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot massinvandring. Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka! . . . . ."

Absolut oro

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 17:12
"Fredrik Antonsson, den sjätte mannen, skriver idag en tänkvärd krönika om SD framgångar. Idag höjer han sig faktiskt ett snäpp till och berör det som egentligen är det intressanta. Det som inte går att mäta. När Sverigedemokraterna pratar om ..."

BÄTTRE ATT FÖREKOMMA ÄN ATT FÖREKOMMAS

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:23
"Foto: Fredrik Persson / Scanpix Det kanske inte var helt lyckat att förekomma den där natten på Kungsgatan, tillsammans med ”babben” Soran Ismail, en okänd ”blatte-lover” och en ”hora” som hade mage att ifrågasätta den Almqvista vokabulären. Det var ..."

Erik Almqvist lämnar partiet och riksdagen

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 15:37
""Erik Almqvist, Sverigedemokraternas (SD) förre ekonomisk-politiske talesperson som avgick från sin post i november, lämnar också riksdagen. I ett pressmeddelande skriver Almqvist att det varit "ett oerhört svårt och tungt beslut för mig". Han avsäger ..."