De mest diskuterade nyheterna just nu

7 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

I Sverigedemokarternas värld är det skillnad på folk och folk!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:08
"Nu när Erik Almqvist lämnar sin riksdagsplats för att bli Sverigedemokraternas ”propagandaminister” är det Anna Hagwall som kommer att ta över Erik Almqvist riksdagsplats. Anna Hagwall är en kvinna vars retorik knappast imponerar. Hon förordar ett stopp ..."

Så lätt blir ni inte av med mig säger rasisten!

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 23:15
"Idag meddelande Erik Almqvist (SD) att han lämnar riksdagen , men att vi ändå inte ska bli av honom så lätt! På Twitter meddelar han att; ”Ni blir inte av med mig!” Nej, det hoppas jag inte, tycker det är bra att rasismens rätta ansikte visar sig och ..."

Almqvist går och Ekeroth är kvar – SD skickar tydliga signaler om var man står

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 19:08
"Precis som jag förutspådde har inte skandalrubrikerna kring Sverigedemokraterna för någon månad sedan sett något större spår i stödet för partiet. Snarare tvärtom . Vad detta egentligen säger går bara att spekulera i. Antingen är det så att människor i ..."

The show must go on!

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:07
"CIRKUS ÅKESSON! Att den Sverigedemokratiska cirkusen rullar vidare är det tydligen ingen tvekan om. Nu senast så hävdar ju miljöpartiet att till och med Moderaternas Fredrik Reinfeldt varit inne och krattat i manegen för Sverigedemokraterna. Men nu ..."

Absolut oro

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 17:12
"Fredrik Antonsson, den sjätte mannen, skriver idag en tänkvärd krönika om SD framgångar. Idag höjer han sig faktiskt ett snäpp till och berör det som egentligen är det intressanta. Det som inte går att mäta. När Sverigedemokraterna pratar om ..."

BÄTTRE ATT FÖREKOMMA ÄN ATT FÖREKOMMAS

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:23
"Foto: Fredrik Persson / Scanpix Det kanske inte var helt lyckat att förekomma den där natten på Kungsgatan, tillsammans med ”babben” Soran Ismail, en okänd ”blatte-lover” och en ”hora” som hade mage att ifrågasätta den Almqvista vokabulären. Det var ..."

Erik Almqvist lämnar partiet och riksdagen

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 15:37
""Erik Almqvist, Sverigedemokraternas (SD) förre ekonomisk-politiske talesperson som avgick från sin post i november, lämnar också riksdagen. I ett pressmeddelande skriver Almqvist att det varit "ett oerhört svårt och tungt beslut för mig". Han avsäger ..."