De mest diskuterade nyheterna just nu

8 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Ny Vårdskandal på Attendoboende för äldre – Ändå vill SD införa Tvångs-LOV

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:38
"SD påstår sig värna om välfärden för våra äldre. Ändå vill de införa tvångs-LOV: ”Lagen om valfrihetssystem (LOV) kan bli ett tvång för landets kommuner. Sverigedemokraterna delar nu regeringens inställning att valfrihet ska gälla i hela landet.” Det ..."

Rensat i bekantskapskretsen

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 17:08
"Den senaste tiden har jag rensat bort en hel del bekanta från min vännerlista på Facebook och andra sajter, av olika anledningar, t.ex. att vi ändå aldrig pratade med varandra. Men den främsta anledningen har tyvärr varit att flera av dem gått med i ..."

Åkessons ”Nolltolerans” en fet lögn

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 04:26
"För något år sedan så tillkännagav Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna hade infört en nolltolerans, senare så visades den film som de själva tog när de var ute och härjade på stan, där en kvinna kallades för hora och där Soran Ismail uppmanades att ..."

Jimmie Åkesson har gett upp sin linje om nolltolerans!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 01:34
"Så då fick vi det svart på vitt – att av Jimmie Åkessons nolltolerans återstår noll och ingenting. Allt sedan Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling avslöjades med att ha beväpnat sig med järnrör i Stockholmsnatten har det uppenbarligen ..."

Erik Almqvist fortsätter med film...

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 00:14
"Erik Almqvists politiska karriär gick åt skogen på grund av en film. Dock verkar det hela ha lett till att Erik på något sätt blivit "upptäckt", för nu ska han tydligen få jobba med film som konsult åt SD istället... Även om de flesta i partiet verkar ..."

Är hatkampanjen mot SD inte en smula överdriven?

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:20
"De lögnaktiga beskyllningarna mot SD är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Men folk börjar fatta att det inte är "extremt" att vara skeptisk mot massinvandring. Blev medias kampanj mot SD startskottet för svenskarnas uppvaknande? . ."

The show must go on!

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:07
"CIRKUS ÅKESSON! Att den Sverigedemokratiska cirkusen rullar vidare är det tydligen ingen tvekan om. Nu senast så hävdar ju miljöpartiet att till och med Moderaternas Fredrik Reinfeldt varit inne och krattat i manegen för Sverigedemokraterna. Men nu ..."

Sverigedemokraternas Erik Almqvist lämnar riksdagen.

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 16:34
"Efter järnrörsskandalen då han skrek rasistiska ord och beväpnade sig med järnrör avsäger han nu även sitt medlemskap i partiet. ” Att jag nu lämnar riksdagen betyder alltså inte att ni blir av med mig om ni trodde det ” , skriver han på Twitter. Han ..."