De mest diskuterade nyheterna just nu

13 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Sverigedemokraterna näst störst inom LO

PUBLICERAT: 2013-02-08, kl: 22:51
"Över 16 procent eller var sjätte person bland LO:s medlemmar skulle i dag rösta på Sverigedemokraterna. Med tanke på att man inom socialdemokratin är så noga med att påpeka att solidaritet är så viktigt är det ju märkligt att det just är bland deras ..."

Ny Vårdskandal på Attendoboende för äldre – Ändå vill SD införa Tvångs-LOV

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 19:38
"SD påstår sig värna om välfärden för våra äldre. Ändå vill de införa tvångs-LOV: ”Lagen om valfrihetssystem (LOV) kan bli ett tvång för landets kommuner. Sverigedemokraterna delar nu regeringens inställning att valfrihet ska gälla i hela landet.” Det ..."

Rensat i bekantskapskretsen

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 17:08
"Den senaste tiden har jag rensat bort en hel del bekanta från min vännerlista på Facebook och andra sajter, av olika anledningar, t.ex. att vi ändå aldrig pratade med varandra. Men den främsta anledningen har tyvärr varit att flera av dem gått med i ..."

Lustigkurrarnas försök

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 10:02
"Redan under valrörelsen 2006 när borgarna så lyckosamt lyckades utmåla svenska folket som notoriska fuskare som bara levde på bidrag och inte ville jobba fanns det andra ensamma röster ropandes i öknen. En sådan röst kom från norrland där professorn i ..."

Åkessons ”Nolltolerans” en fet lögn

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 04:26
"För något år sedan så tillkännagav Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna hade infört en nolltolerans, senare så visades den film som de själva tog när de var ute och härjade på stan, där en kvinna kallades för hora och där Soran Ismail uppmanades att ..."

Jimmie Åkesson har gett upp sin linje om nolltolerans!

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 01:34
"Så då fick vi det svart på vitt – att av Jimmie Åkessons nolltolerans återstår noll och ingenting. Allt sedan Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling avslöjades med att ha beväpnat sig med järnrör i Stockholmsnatten har det uppenbarligen ..."

Erik Almqvist fortsätter med film...

PUBLICERAT: 2012-12-31, kl: 00:14
"Erik Almqvists politiska karriär gick åt skogen på grund av en film. Dock verkar det hela ha lett till att Erik på något sätt blivit "upptäckt", för nu ska han tydligen få jobba med film som konsult åt SD istället... Även om de flesta i partiet verkar ..."

Järnrörs Erik lämnar svenska Jobbik

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 20:21
"Järnrörs- Erik lämnar riksdagen och partiet men blir kvar som rådgivare åt SD. Hans efterträdare Anna Hagvall tycker synd om järnrörsmannen men säger att: ”Man kan inte göra sådana saker Vi måste sköta oss”. Ja, det måste SD så länge de inte har den ..."

Almqvist går och Ekeroth är kvar – SD skickar tydliga signaler om var man står

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 19:08
"Precis som jag förutspådde har inte skandalrubrikerna kring Sverigedemokraterna för någon månad sedan sett något större spår i stödet för partiet. Snarare tvärtom . Vad detta egentligen säger går bara att spekulera i. Antingen är det så att människor i ..."

MP krattar manegen för SD

PUBLICERAT: 2012-12-30, kl: 18:59
""Regeringen krattar manegen för SD" säger Gustav Fridolin, efter att regeringen i liten skala börjat erkänna att västvärldens största invandring faktiskt för problem med sig. Vad Fridolin främst vänder sig mot är att regeringen "skyller" arbetslöshet ..."