De mest diskuterade nyheterna just nu

6 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Sverige har ännu få riktigt lågt betalda jobb, men andelen ökar med fas 3.

PUBLICERAT: 2013-02-02, kl: 08:10
"Läser att Sverige har extremt få lågbetalda arbeten. Uttalandet kommer från en artikel där det sägs följande: Citat: Sverige det land som har lägst andel av de anställda i låglönearbeten. Här har 2,5 procent av de arbetande låglönejobb, vilket betyder ..."

Att vara nyliberal är att ha hål i huvudet

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 23:51
"Att följa nyliberalers tankegångar är ofta en hisnande resa in i något helt obegripligt. När det gäller nyliberalers tänkande så är det nämligen så att en tänkt tanke måste vara isolerad från nästkommande tänkt tanke. De får aldrig kopplas samman. Då ..."

ETNISKA SVENSKA STATSMINISTRAR MITT I LIVET

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 20:40
"Lite putt idag, facksmil Aftonbladet Hej på er alla läsare, KajsaLisa fick ledigt idag, idag är det jag Fredrik som gästbloggar. Brukar ju göra det ibland när jag vill ha ut ett budskap, eftersom den här bloggen är känd för sin höga trovärdighet. Måste ..."

Konsten att skylla ifrån sig

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 10:39
"Hur förklarar man ett misslyckande? En mycket populär metod, alltid tillämpad av borgerliga politiker, är att skylla på andra eller helt enkelt hitta på förklaringar. Eller skylla på ANAF. En annan metod att försöka dölja sina misslyckanden med är att ..."

Den ökande arbetslösheten är ytterst ett politiskt ansvar, Reinfeldt...

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 08:17
"(arbetslösheten ökar i Sverige, medan Reinfeldt skyller ifrån sig...) Jag ska så här på morgonkvisten tisdagen den 8 januari (tänk vad tiden den går...) ta upp frågan om den moderatledda minoritetsregeringens s k jobb och arbetsmarknadspolitik som ..."

Hur räknar egentligen Visita?

PUBLICERAT: 2013-01-08, kl: 06:57
"I förrgår presenterades en nyhet som Visita har dragit stora växlar på. Enligt denna arbetsgivarorganisation ska 5000-6000 nya jobb ha skapats på grund av den sänkta restaurangmomsen. detta går att läsa i deras alster: Gott Nytt Momsår. Det slogs upp ..."