De mest diskuterade nyheterna just nu

25 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Ett tvättat förslag till idéprogram är presenterat

PUBLICERAT: 2013-02-18, kl: 13:25
"Så var det klart, nu har partistyrelsen presenterat sitt förslag på det idéprogram som framtidsstämman skall ta ställning till i Mars. Vi får se om det blir något av det alternativa idéprogrammet. PDF: En hållbar framtid - partistyrelsens förslag till ..."

C vill ha platt skatt, plattare skatt och progressiv skatt – samtidigt

PUBLICERAT: 2013-01-10, kl: 14:45
"OTYDLIGHETEN . De senaste dagarnas bondeuppror inom Centern mot det nya förslaget till idéprogram har skapat en kris inom partiet. Men det verkar som ett av de mest kontroversiella förslagen, det om plattare skatt, kanske redan är partiets hållning."

Centerns Juholtare

PUBLICERAT: 2013-01-10, kl: 09:10
"Berömvärt, bra men ack så ovärdigt . För mig handlar Centern inte om månggifte och fri invandring . För mig är Centern landsbygdens röst i Sverige. Med tradition och kontinutet ställer centern den vagga i centrum, som vaggar hela det Svenska folket i ..."

Centerns idéprogram...

PUBLICERAT: 2013-01-10, kl: 00:27
"Jag har själv aldrig brytt mig om Centern överhuvudtaget. Är det någon annan som gjort det?! Det är ett parti som passerar någonstans i periferin utan man egentligen lägger märke så mycket till dem. De kommer sällan med några uppseendeväckande förslag, ..."

"Jag har aldrig kallat mig nyliberal"

PUBLICERAT: 2013-01-09, kl: 23:18
"N är centerpartiet valde Annie Lööf, med Margaret Thatcher som politisk förebild och med Ayn Rand och Robert Nozick som lektyr på nattduksbordet, skrev jag: "Frågan är hur mycket av den rent ekonomiska nyliberalismen som Annie Lööf vill skriva in i ..."

Är det inte dags att röntga Annie Lööfs s.k. hjärna ?

PUBLICERAT: 2013-01-09, kl: 17:56
"Delar av Centerpartiets hett omstridda förslag till idéprogram måste tas bort eller skrivas om, säger partiledaren Annie Lööf. Här finns kontroversiella förslag som fri invandring och rätt till månggifte. Det kvittar vad Annie gör nu, det åker ur så det ..."

Hejdå Centern!

PUBLICERAT: 2013-01-09, kl: 17:56
"Har C lagt ett förslag till idéprogram som innefattar månggifte ? Hejdå Centern , det var roligt så länge det varade. PS man kan tycka att det är synd om henne att hon måste avbryta sin semester men hon åker hem en dag tidigare än planerat. Sen kan man ..."

Centern: Vart tog Åsa-Nisse vägen?

PUBLICERAT: 2013-01-09, kl: 17:33
"...snart behöver ingen Centerpartiet Centerpartiet var en gång i tiden sammanknippat med gröna vågen och en kritisk miljömedveten hållning. Medlemmarna i Centerns ungdomsförbund kallades till och med en tid för Åsa-Nisse-marxister eftersom de ville ha ..."

Vem vinner fajten?

PUBLICERAT: 2013-01-09, kl: 17:31
"En är tyst och en rena rama snattertackan. En är partiledare och en är andre vice ordförande. En är näringsminister och en är statsråd på näringsdepartementet och bägge två tävlade om att bli partiledare för Centerpartiet. Den tyste vann och håller nu ..."

Låt inte mediadrevet kväva en öppen idédebatt!

PUBLICERAT: 2013-01-09, kl: 17:31
"Nu vittrar uppenbarligen ”drevet” blod. Det är med fullt anfall som ledarsidor och journalister idag drar på och målar upp den öppna debatten gällande Centerpartiets idéprogram till att handla om en förtroendefråga mot Annie Lööf. Inget kan dock vara ..."