De mest diskuterade nyheterna just nu

5 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Härmapan kommer försent

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 23:10
"Man ska inte sparka på den som ligger. Inte ens med ord men man kan väl i alla fall efter Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglunds pudelkennel i dagens nyhetsprogram få säga ”Vad var det vi sa”. Nu lämnar Sten ”Tomhylsan” Tolgfors riksdagen efter ..."

Fredagsbetraktelse om då och nu - vissa saker förändras inte...

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 19:37
"Det har så hunnit bli sen eftermiddag, ja rent av är det inte redan kväll t o m när jag åter sätter mig ned för dagens och arbetsveckans sista inlägg som blir ett Peter Högberg inspirerat sådant. För liksom Högberg har jag haft förmånen att kunna lyssna ..."

Vad lyssnar Reinfeldt och Cameron på?

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 11:37
"Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på en 80-tals lista på Spotify och kan konstatera att då gjordes det musik… Men kan sedan notera att det åter har börjat bli lite puls i politiken. Inte i klass med musiken som strömmar ur högtalarna, men ändå… Vilka ..."

Annie Lööf ljög om sina förtjänster

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 11:00
"En politikers uppgift idag är att strida om makten inte att försöka framföra vettiga idéer och lagförslag som leder till en uppbyggnad av samhället. En politikers plikt är att nå den högsta positionen och den högsta lönen, med vilka medel som helst."

Ett år efter extrarikstinget i Västerås

PUBLICERAT: 2013-01-24, kl: 13:17
"Häromdagen ringde en journalist från Svenska Dagbladet. Han ville höra om mina synpunkter som distriktsordförande i Stockholms län med anledning av att det nu är ett år sedan det extra riksting där Mats Odell utmanade Göran Hägglund om partiledarposten."