De mest diskuterade nyheterna just nu

12 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

KD:s desperation blir till uppskruvad EU-kritik

PUBLICERAT: 2013-01-28, kl: 11:14
"LÖSNING? Att Kristdemokraterna sitter illa till är välkänt. Partiet klarar sig inte kvar i riksdagen utan moderata stödröster. Något drastiskt och framförallt väldigt populistiskt behöver göras. Man kan kräva hårdare tag mot invandrare. Men det har ..."

Dubbla budskap

PUBLICERAT: 2013-01-27, kl: 19:39
"Under fredagen och lördagen genomförde Kristdemokraterna deras kommundagar i Helsingborg. Trevligt att ett parti väljer att förlägga ett sådant stort arrangemang i Helsingborg och Helsingborgs nya arena. Det visar på förträffligheten att använda ..."

En EU-vän måste vara EU-kritiker

PUBLICERAT: 2013-01-27, kl: 19:16
"Det är nu mer än 18 år sedan Sverige folkomröstade om EU-inträdet. Man kunde tycka att den tidens beteckningar "EU-anhängare", "EU-motståndare" och "EU-skeptiker" borde ha försvunnit med åren. Istället för förlamande etiketter om vem som är för eller ..."

Dags att sluta med revirstriderna på Stureplan

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 14:26
"Centerpartiet och Kristdemokraterna har vistats för mycket på Stureplan i Stockholm. De har gått åt vänster i viktiga värdefrågor. Risken är stor att de inte klarar 4-procent-spärren och åker ut ur riksdagen. Så ur ett "borgerligt" perspektiv är det ..."

Inspiration för 1000 kristdemokrater

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 08:18
"Med temat "Tid För Barnen" har 1000 kristdemokrater samlats i Helsingborg Arena för några dagars inspiration och kunskapsinhämtande. Inledningstalet som Göran Hägglund framförde engagerat avbröts många gånger av publikens applåder. Media skriver om hans ..."

Bra besked Göran Hägglund

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 07:21
"Det är viktigt inte bara för Kristdemokraterna, inte bara för Alliansen utan också för hela Sverige att politiker i ledande ställning gör klart att de förstått och lyssnat på vad väljarna önskar. I EMU-fallet är det mycket klart och glädjande besked som ..."

Fastkedjade vid ett lik

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 00:07
"Storbritanniens premiärminister David Cameron höll ett uppmärksammat tal häromdagen, där han i princip ställde ultimatum till EU: sluta att lägga er i saker som ni inte har med att göra – annars lämnar vi unionen. Efter talet verkar proppen ha gått ur – ..."

Härmapan kommer försent

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 23:10
"Man ska inte sparka på den som ligger. Inte ens med ord men man kan väl i alla fall efter Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglunds pudelkennel i dagens nyhetsprogram få säga ”Vad var det vi sa”. Nu lämnar Sten ”Tomhylsan” Tolgfors riksdagen efter ..."

Världen snurrar fort

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 22:17
"I den värld som vi lever i kan det ibland kännas som att allt går emot eller att allt bara faller på plats, oftast är det båda sakerna samtidigt. Denna känsla är inte specifik för en enda människa men det går inte heller att säga att det är en ..."

Hägglund vill locka EU-kritiker

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 16:51
"Lyssnade precis på Göran Hägglund och hur han i sitt tal på partiets kommundagar gick till ganska skarp kritik mot EU och inte minst en gemensam valuta . Hägglund har ändrat sig på grund av att det han trodde på som idé har visat sig inte fungera i ..."