De mest diskuterade nyheterna just nu

4 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

En EU-vän måste vara EU-kritiker

PUBLICERAT: 2013-01-27, kl: 19:16
"Det är nu mer än 18 år sedan Sverige folkomröstade om EU-inträdet. Man kunde tycka att den tidens beteckningar "EU-anhängare", "EU-motståndare" och "EU-skeptiker" borde ha försvunnit med åren. Istället för förlamande etiketter om vem som är för eller ..."

Bra besked Göran Hägglund

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 07:21
"Det är viktigt inte bara för Kristdemokraterna, inte bara för Alliansen utan också för hela Sverige att politiker i ledande ställning gör klart att de förstått och lyssnat på vad väljarna önskar. I EMU-fallet är det mycket klart och glädjande besked som ..."

Garantigöran och Teater Europa . . .

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 22:45
"Whoy! Garantipartiet Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund är vid liv - jo, det är säkert. Han har tydligen både visat sig och även öppnat munnen på partiets kommundagar i Helsingborg. Åtminstone är det vad Expressen påstår, så vi får väl tro på det ..."

Världen snurrar fort

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 22:17
"I den värld som vi lever i kan det ibland kännas som att allt går emot eller att allt bara faller på plats, oftast är det båda sakerna samtidigt. Denna känsla är inte specifik för en enda människa men det går inte heller att säga att det är en ..."