De mest diskuterade nyheterna just nu

4 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

En EU-vän måste vara EU-kritiker

PUBLICERAT: 2013-01-27, kl: 19:16
"Det är nu mer än 18 år sedan Sverige folkomröstade om EU-inträdet. Man kunde tycka att den tidens beteckningar "EU-anhängare", "EU-motståndare" och "EU-skeptiker" borde ha försvunnit med åren. Istället för förlamande etiketter om vem som är för eller ..."

Härmapan kommer försent

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 23:10
"Man ska inte sparka på den som ligger. Inte ens med ord men man kan väl i alla fall efter Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglunds pudelkennel i dagens nyhetsprogram få säga ”Vad var det vi sa”. Nu lämnar Sten ”Tomhylsan” Tolgfors riksdagen efter ..."

Garantigöran och Teater Europa . . .

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 22:45
"Whoy! Garantipartiet Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund är vid liv - jo, det är säkert. Han har tydligen både visat sig och även öppnat munnen på partiets kommundagar i Helsingborg. Åtminstone är det vad Expressen påstår, så vi får väl tro på det ..."

Världen snurrar fort

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 22:17
"I den värld som vi lever i kan det ibland kännas som att allt går emot eller att allt bara faller på plats, oftast är det båda sakerna samtidigt. Denna känsla är inte specifik för en enda människa men det går inte heller att säga att det är en ..."