De mest diskuterade nyheterna just nu

5 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Om företag i en mycket utsatt position

PUBLICERAT: 2013-01-27, kl: 12:09
"Två representanter för Fordonskomponentgruppen (FKG) – Fredrik Sidahl (VD) och Per-Ewe Wendel (ordförande) – skriver i Svenska Dagbladet om hur Beatrice Ask och Annie Lööf inte har koll på verkligheten . Fredrik och Per-Ewe beskriver en bister ..."

Nonsenspartier i regeringen...

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 15:28
"Är det inte så att man egentligen kan skita i Annie Lööf och Göran Hägglund… Små obetydliga partiet som snart verkar gå till de sälla jaktmarkerna. Men det finns ett aber. De är ministrar i regeringen och deras partiers åsikter, eller icke åsikter ..."

Verkligheten anropar Ask och Lööf

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 13:43
"Foto: direktpress.se Idag skriver Fredrik Sidahl och Per-Ewe Wendel på Svd Brännpunkt och anklagar Annie Lööf (C) och Beatrice Ask (M) för att sakna kontakt med företagens verklighet. Detta pga att Lööf och Ask har gått emot Socialdemokraternas förslag ..."

”Ask och Lööf utgår inte från verkligheten”

PUBLICERAT: 2013-01-26, kl: 10:25
"”Tvingande regler för betalning skulle stärka de mindre företagen.” SvD – ..."

Vi måste kräva rättvisa löner!

PUBLICERAT: 2013-01-25, kl: 18:46
"Jag vet inte om jag är/blir så imponerad av det här lilla politiska steget som är ett litet, litet steg i rätt riktning som säger att nu skall riksdagsledamöternas guldkantade pensionsavtal och förmånliga avtal förändras eller skäras ner från och med ..."