De mest diskuterade nyheterna just nu

26 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Utspelen mot invandrare och flyktingar är en medveten M-strategi

PUBLICERAT: 2013-03-19, kl: 07:57
"PLAN . Igår gjorde migrationsminister Tobias Billström bort sig och talade om att alla som gömmer flyktingar inte är snälla, eftersom alla inte är ”trevlig blond svensk dam i 50–60-årsåldern som vill hjälpa till” utan tvärtom kan vara ”sina landsmän som ..."

Acceptera och bli accepterad

PUBLICERAT: 2013-02-10, kl: 21:05
"Nationalekonomen, författaren och debattören Stefan Fölster har ett stort förtroendekapital och det ger honom ofta tolkningsföreträde i samhällsdebatten. Fölster är barnbarn till Gunnar och Alva Myrdal så det är nog inte bara enbart meriter som har gett ..."

Tabubelagd strömningslära

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 22:27
"Migrationsminister Tobias Billström har nu alltså gått ut och sagt det allra mest förbjudna : han har talat om att minska antalet invandrare till Sverige . Innan jag kommenterar detta så vill jag passa på att beklaga all den strömningsläravokabulär som ..."

Migrationsministern tycker att Sverige tar in för många invandrare...

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 03:18
"Jävla fjant. Polletten tycks äntligen ha trillat ner för migrationsministern Tobias Billström, som medger att Sverige tar emot alldeles för många invandrare. Men så gör något åt problemet då, din jävla pappskalle. Du är ju den högste ansvarige ..."

Billströms sd-flört missriktad

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 19:26
"Att Sverige har för många sverigedemokrater anser de flesta. Att botemedlet skulle vara en mer restriktiv asylpolitik tycker tydligen delar av moderaterna, med migrationsminister Tobias Billström i spetsen. Rent partitaktiskt kan det kanske gå hem i ..."

Moderaternas utspel i immigrationspolitiken

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 18:01
"Tobias Billström har efter stundtals vikande opinionssiffror och en uppenbar flykt av sina väljare till SD gått ut och deklarerat, bl.a. på DN, om att ”volymen” av asylinvandringen och anhöriginvandringen. I Agenda har Billström verifierat denna ..."

Rikspapegojan Billström

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 17:48
"Har ni noterat att framför allt allianspolitikerna mer och mer låter som nytillträdda, pösiga bolagsdirektörer? Allt som kommenteras, hur jävligt det än är, betecknas som en utmaning . Det enda ord som fattas är spännande . . . Men, FN:s globala ..."

Finally

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 14:37
"Äntligen börjar politikerna inse att asylinvandringen inte fungerar. Man kan inte ta in fler än man kan ta hand om. Så tack migrationsministern för att du har förstått det."

Är vändningen här?

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 23:00
"Häromdagen gick migrationsminister Tobias Billström ut med att Moderaterna vill minska invandringen till Sverige . De flesta blev nog liksom jag ganska så överraskade av detta. Tidigare har ju Moderaterna stått för mer eller mindre öppna gränser och ..."

Invandringen- Den svenska modellen sen urminnes tider

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 21:35
"Ett felsteg, ett kontroversiellt uttalande eller bara en enkel väg ut. Det är vad som tycks behövas ibland för att totalt ändra riktning på debatten. Helt plötsligt dyker forskningsrapporter upp som säger något annat, bevis för att någon fått om ..."