De mest diskuterade nyheterna just nu

16 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Om jag går in i en (S)koaffär ..

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 12:13
".. så förväntar jag mig att de säljer skor. Läckra fotbeklädnader som får mig att känna mig tjusig och välklädd, praktiska stövlar som passar i skog och mark, skor som inte klämmer och skaver, skor som kan bäras hela dagen utan att ens märkas annat än ..."

Opinion: (C) och (KD) under 4% – igen!

PUBLICERAT: 2013-02-04, kl: 03:05
"ANALYS | Centerpartiet hamnar under riksdagsspärren. Det är den sämsta siffran för partiet på över tolv år. ”Partiet har knappast gynnats av de interna striderna. Det är viktigt att komma ihåg att det handlar om en negativ spiral för partiet som pågått ..."

Väljaropinionen låter sig inte luras.

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 19:25
"// ]]> Opinionen är inte nådig mot(c), (kd) och (s.) Centerpartiet har tappat styrfart med Annie Lööf vid rodret. Inte hjälper det att i ord avsvära den nyliberala manteln. Inte med förebilder som Ayn Rand, Robert Nozick och Margaret Thatcher. Annie ..."

Därför är jag inte socialdemokrat!

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 16:34
"För att göra ett långt och spännande liv kort, skall jag fatta mig kort, är uppväxt och uppfostrad på landet av hårt arbetande föräldrar som naturligtvis röstade rött som alla andra, efter skolan och utbildningar bestämde jag för att flytta hemifrån, ..."

Den berikade generationen

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 15:23
"… alltså de som på nära håll drabbats av kulturberikningen, vad röstar de egentligen på? Köp inte Miljöpartiets halalgris i säcken . . . . . . . . . ."

Centern 3,8 % men ombuden hyllade Annie Lööf! Cybertokarna på Stureplan rockar fett!

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 13:26
"Taget från Lanestrands facebooksida och blogg: Vad är Cybercentern? Med centerförslaget om fri invandring, månggifte och ökat inflytande för EU är det inte konstigt att SD ökar och centerns nya idéer ligger oskadliggjorda under 4-procentspärren. Trots ..."

Söndagsbetraktelse - opinionsdyk, samhällsförändring, svag politisk vilja....

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 12:38
"(Intern kamp inom Alliansen om väljarna, C och KD gör allt de kan för att hänga kvar, men S kan inte heller ropa hej...) Det är söndag igen, och det är dessutom ny månad februari den andra månaden på året och den kortaste med bara 28 dagar (förutom ..."

Vad är Cybercentern?

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 11:32
"Med centerförslaget om fri invandring, månggifte och ökat inflytande för EU är det inte konstigt att SD ökar och centerns nya idéer ligger oskadliggjorda under 4-procentspärren. Trots detta står ombuden upp och vilt applåderar på centerkonferensen i ..."

Står illa till med politiken

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 11:30
"...hoppet står till uppror från gräsrötterna Enligt DN/Ipsos januariundersökning hade både Centerpartiet och Kristdemokraterna hamnat utanför riksdagen om denna mätning varit resultat i ett riksdagsval. Det innebär att den borgerliga Alliansen skulle ..."

Och så var det siffror och partier och missade chanser

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 10:36
"Att leda ett land eller att leda ett parti är inte detsamma. Idag så kommer åter en undersökning som visar på trenden för de små och skiftet bland de stora. Det finns ingen valstrateg som kan säga att valet är vunnet. Så mycket står på spel och ändå är ..."