De mest diskuterade nyheterna just nu

15 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Väljaropinionen låter sig inte luras.

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 19:25
"// ]]> Opinionen är inte nådig mot(c), (kd) och (s.) Centerpartiet har tappat styrfart med Annie Lööf vid rodret. Inte hjälper det att i ord avsvära den nyliberala manteln. Inte med förebilder som Ayn Rand, Robert Nozick och Margaret Thatcher. Annie ..."

Därför är jag inte socialdemokrat!

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 16:34
"För att göra ett långt och spännande liv kort, skall jag fatta mig kort, är uppväxt och uppfostrad på landet av hårt arbetande föräldrar som naturligtvis röstade rött som alla andra, efter skolan och utbildningar bestämde jag för att flytta hemifrån, ..."

Är Annie Lööf dum på riktigt ?

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 15:33
"Centerparitet får det lägsta väljarstödet på över tolv år. Hade det varit val i dag hade både Centern och Kristdemokraterna åkt ur riksdagen. Tydligen fattar inte Annie Lööf att hon kör partiet i botten. Jag menar hon är trettio år gammal och uppför sig ..."

Den berikade generationen

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 15:23
"… alltså de som på nära håll drabbats av kulturberikningen, vad röstar de egentligen på? Köp inte Miljöpartiets halalgris i säcken . . . . . . . . . ."

Söndagsbetraktelse - opinionsdyk, samhällsförändring, svag politisk vilja....

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 12:38
"(Intern kamp inom Alliansen om väljarna, C och KD gör allt de kan för att hänga kvar, men S kan inte heller ropa hej...) Det är söndag igen, och det är dessutom ny månad februari den andra månaden på året och den kortaste med bara 28 dagar (förutom ..."

Står illa till med politiken

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 11:30
"...hoppet står till uppror från gräsrötterna Enligt DN/Ipsos januariundersökning hade både Centerpartiet och Kristdemokraterna hamnat utanför riksdagen om denna mätning varit resultat i ett riksdagsval. Det innebär att den borgerliga Alliansen skulle ..."

Och så var det siffror och partier och missade chanser

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 10:36
"Att leda ett land eller att leda ett parti är inte detsamma. Idag så kommer åter en undersökning som visar på trenden för de små och skiftet bland de stora. Det finns ingen valstrateg som kan säga att valet är vunnet. Så mycket står på spel och ändå är ..."

Rekord i Ipsos: 9,0%

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 10:07
"Idag är det så dags för en ny toppnotering för SD, denna gång i Ipsos, som ger partiet 9,0%. När man tar del av spridda undersökningar, kan man få intrycket att väljarstödet för partiet stagnerat, men faktum är att den sammantagna bilden pekar på en ..."

Illa 2

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 09:42
"Illa är det för Centerpartiet som fortsätter att minska. Men som man bäddar får man ligga. Deras väljare har troligtvis flytt till Moderaterna som ökar. Fler väljare som flyr verkar vara de socialdemokrater som flyr till SD. Illa illa. Det går inte att ..."

Opinionsmätningen är glasklar: Vi ska ha en politik för alla!

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 09:41
"Under senare tid har Sverigedemokraterna fått lov att styra den politiska debatten, speciellt bland människor. Fokus på invandringsfrågan har gjort att den har seglat upp som väljarnas sjätte viktigaste fråga. Moderaterna flörtar med Sd:s väljare genom ..."