De mest diskuterade nyheterna just nu

7 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Väljaropinionen låter sig inte luras.

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 19:25
"// ]]> Opinionen är inte nådig mot(c), (kd) och (s.) Centerpartiet har tappat styrfart med Annie Lööf vid rodret. Inte hjälper det att i ord avsvära den nyliberala manteln. Inte med förebilder som Ayn Rand, Robert Nozick och Margaret Thatcher. Annie ..."

Centerpartiet går stärkt ur Kommundagarna

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 18:51
"SÖNDAG 3 FEB De senaste dagarna genomförde Centerpartiet den förmodligen mest uppmärksammade upplagan av Kommundagarna, då hela partiet varje år samlas för diskussion. Media var väl representerat på plats eftersom de har varit nyfikna på det mesta som ..."

Den berikade generationen

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 15:23
"… alltså de som på nära håll drabbats av kulturberikningen, vad röstar de egentligen på? Köp inte Miljöpartiets halalgris i säcken . . . . . . . . . ."

Söndagsbetraktelse - opinionsdyk, samhällsförändring, svag politisk vilja....

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 12:38
"(Intern kamp inom Alliansen om väljarna, C och KD gör allt de kan för att hänga kvar, men S kan inte heller ropa hej...) Det är söndag igen, och det är dessutom ny månad februari den andra månaden på året och den kortaste med bara 28 dagar (förutom ..."

Centerpartiet, en meter från stupet

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 10:53
"Nu har Centerpartiet haft sina kommundagar, ett möte där beskedet om den första skjutne vargen hälsades med stående ovationer. Det visar hur totalt av banan partiet är, för hur många hälsar ett sådant besked med jubel? AB: ”Centerpartiet upplever den ..."

Och så var det siffror och partier och missade chanser

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 10:36
"Att leda ett land eller att leda ett parti är inte detsamma. Idag så kommer åter en undersökning som visar på trenden för de små och skiftet bland de stora. Det finns ingen valstrateg som kan säga att valet är vunnet. Så mycket står på spel och ändå är ..."

Opinionsmätningen är glasklar: Vi ska ha en politik för alla!

PUBLICERAT: 2013-02-03, kl: 09:41
"Under senare tid har Sverigedemokraterna fått lov att styra den politiska debatten, speciellt bland människor. Fokus på invandringsfrågan har gjort att den har seglat upp som väljarnas sjätte viktigaste fråga. Moderaterna flörtar med Sd:s väljare genom ..."