De mest diskuterade nyheterna just nu

12 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Myterna om ….är skolans största problem!

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 14:18
"Jo ni det pratas skola som aldrig tidigare, och som alltid glömmer man bort att städa framför den egna dörren, visst är det kanske bekvämast så men effekten av att bara skylla ifrån sig är som att spotta ut snuset i motvinden! Och det är och blir lite ..."

I Underlandet ..

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 11:35
"Lewis Carrolls bok "Alice i Underlandet" handlar om en liten flickans äventyr i en värld som strider mot all logik. Hon sitter under ett träd när helt plötsligt en vit kanin dyker upp. Han plockar upp en klocka ur sin västficka och säger ” Kära nån, jag ..."

Minst 16 år i offentlig skola om Socialdemokraterna får som de vill!

PUBLICERAT: 2013-02-06, kl: 10:55
"Samtidigt som Socialdemokraterna vill begränsa föräldrarnas valmöjlighet gällande i vilken förskola de ska kunna placeras sina barn vill nu Socialdemokraterna öka storleken på barngrupperna i förskolan. På något annat sätt går det knappast att se det ..."

ÖVERKLASSPROGRAMMET VID SIGTUNA PENNALISTISKA LÄROVERK.

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 21:47
"Vi människor med normal inkomst ställer oss faktiskt undrande till den här grejen #Blogg100 (10) I rättssalen sitter fyra 17 åriga grabbar anhållna för grov misshandel av en elev på Sigtuna humanistiska läroverk i elevhemmets källare. Nej, det tystades ..."

DET FRIVILLIGA TVÅNGET?

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 15:55
"Foto: Hasse Holmberg / Scanpix Gud så skönt när skiljelinjerna i den svenska politiska debatten dras upp med en rejält bred målarpensel, så som den gjordes idag. Hur befriande är det inte när man tydligt kan se vem och vilka som tror på individens ..."

Tillbaka till ritbordet tack

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 15:37
"Nu börjar allt fler av Socialdemokraternas politiska förslag ta form. Partiets "skuggfinansminister" Magdalena Andersson och gruppledaren Mikael Damberg presenterade i dag förslag om allmän förskola från två års ålder. – Det blir billigare och öppnar ..."

Den bästa satsningen sen rösträtten!

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 14:57
"Idag fick jag tillfälle att säja Halleluljah och prisade vare Socialdemokraterna! Förslaget om allmän och på sikt avgiftsfri förskola från 2 år är inget annat än en jämlikhetsreform för framtiden. Avstå från ryggmärgsreflexen om Nordkorea och drillning."

S-märkt politik: lås in alla barn

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 14:41
"Läser om Socialdemokraternas förslag för att komma till rätta med ungdomsarbetslösheten, som i mångt och mycket går ut på det gamla klassiska receptet – att trolla bort dem ur statistiken. Förslaget nyligen om obligatoriskt gymnasium (treårigt får man ..."

Fem skäl till varför Almega just sköt sig i foten

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 13:03
"D et förslag om att begränsa privata vinster i välfärden som LO nyligen presenterade var tamt. Det överlämnar i praktiken beslutet till varje kommun: Den kommun som vill fortsätta ge Carema skattepengar för att väga mormors kissblöjor kommer att kunna ..."

Dagens notis - bra (S) - förslag om förskolan men...

PUBLICERAT: 2013-02-05, kl: 13:00
"(S vill se en allmän förskola från två år...) ....det är bra att man vill satsa på förskolan eftersom denna är en del i det livslånga lärande som jag tycker ska genomsyra samhället. Det är något som jag tycker saknas i det Vi och Dom Sverige, som den ..."