De mest diskuterade nyheterna just nu

7 bloggar länkade till nyheten för mer än ett dygn sedan:

Annie Lööf kan ju sänka sin lön innan hon läxar upp vårdbiträden

PUBLICERAT: 2013-02-15, kl: 01:34
"Lönesänkarna – ett tänkvärt Dokument Inifrån. Nästan lika tänkvärt som Dokument Utifråns ”Smutsiga pengar ” härförleden. Därför rekommenderar jag er att se även det förstnämnda – för där kläs regeringens ”expert” av inpå bara skinnet. Nils Gottfries ..."

Nöjeslivet är inte vad det varit

PUBLICERAT: 2013-02-14, kl: 14:30
"Efter islams intåg i våra tillitsfulla nordiska länder förtvinar nöjeslivet. Det gäller inte bara latinerkvarteret i Köpenhamn där homosexuella jagas med muskelbilar, även andra har svårt att bilda par på det traditionella sättet på dansställen och ..."

Svensken ganska nöjd med flyktingpolitiken

PUBLICERAT: 2013-02-14, kl: 12:43
"N ej, svenskarna är inte rasister och sverigedemokraterna representerar inte en tyst majoritets syn på flyktingar och invandrare. SIFO har undersökt vår syn på invandring och resultatet kanske förvånar. 48 procent anser att dagens invandring är lagom."

Valfrihet kan vara olönsamt

PUBLICERAT: 2013-02-14, kl: 09:39
"Att det fuskas med mat är inget nytt. Fusk med mat kan innebära högre vinster för den som säljer mat och då kan man räkna med att det fuskas, som det alltid gör om man vinna på fusk. Är hästkött dåligt mat? Nej, det är inget fel på hästkött annat än att ..."

Stoppa utnyttjandet av arbetskraftsinvandrare

PUBLICERAT: 2013-02-14, kl: 09:16
"Vänsterpartiet lägger idag fram ett förslag till utskottsinitiativ i riksdagen för att hindra utnyttjandet av arbetskraftsinvandrare . Initiativet är bra , men helt otillräckligt. - Ingen ska behöva jobba för sämre lön och villkor än andra bara för att ..."

Så vill Vänsterpartiet stoppa utnyttjandet av utländsk arbetskraft

PUBLICERAT: 2013-02-14, kl: 05:59
"The post Så vill Vänsterpartiet stoppa utnyttjandet av utländsk arbetskraft appeared first on Bloggtorget.com ..."