Nypublicerade blogginlägg

How to present like TED

INDEXERAT: 2014-09-23, kl: 14:17
"TED (Technology, Education and Design) spreads new and exciting ideas to the public. People who present are highly esteemed, or at least they are after they speak. What's impressive about these presentations is how great they can influence an audience."

Nya glasögon, check!

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 14:17
"Okej, beslutsångest och jag går inte riktigt hand i hand. Eller vi går hand i hand. Eller vi… äsch ni förstår vad jag menar. Jag har beslutsångest. Punkt. Och just den lilla egenskapen är inget som direkt hjälper när man står och ska välja bland ..."

Äventyrens Sydafrika

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 14:15
"För den som vill ha en aktivare semester och känna adrenalinet pumpa i kroppen har Sydafrika mycket att erbjuda. Vandra Vandra? Var inte det här en blogg som skulle handla om äventyr, tänker du. I Sydafrika kan en vandringstur vara nog så spännande."

SD blir vågmästare i VG-Regionen

PUBLICERAT: 2014-09-23, kl: 14:14
"Sverigedemokraterna blir vågmästare i VG-regionen. För första gången har partiet rätt att utse ett regionråd. Nu förhandlar övriga partier för att stänga ute SD. -De kan aldrig ta ifrån oss platser i regionens tunga styrelser, säger Mats Dovstrand, ..."

FIKA-POSTER

INDEXERAT: 2014-09-23, kl: 14:11
"Här ser ni resultatet av mitt och sambons senaste pyssel! (Borste från vattenstämpel som bara är där för att skydda bilden) Då kan ni säkert också lista ut vad det är vi bygger till Noelia i ettårspresent, haha. Ni är många som hört av er och är ..."