Nypublicerade blogginlägg

Helgens måltider

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 01:23
"För att göra ett avsteg från födelsedagsfirandet så kommer nu en liten berättelse om lönehelgen… som handlar om födelsedagsfirande. Igår var jag för första gången ute i Täby, för jag föreslog att vi skulle åka till Vapiano och Simon ville inte åka in ..."

Farligt att nedtona hur allvarligt ebola är

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 01:16
"Jag är övertygad om att eventuellt kommande ebolavacciner kommer att vara otroligt farliga och avråder alla från att ta dem, men jag tror också att det kan vara farligt att försöka nedtona allvarligheten av ebola på det sätt som så … Continue reading ..."

Kärlekens vägar

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 01:15
"Nånting har gått över. Och jag vet inte längre Till vilken jag skriver. Är det den Sanna kärleken, Som inte är möjlig? Är det till den som Inte längre ser? Är det till en vän? Eller är det till en kommande möjlig kärlek! Varför skriva till nån Som skyr ..."

Generationer av övergrepp – ge inte upp!

PUBLICERAT: 2014-10-26, kl: 01:07
"Ikväll känns smärtan stark i min själ Skulden och maktlösheten Jag visste att min dotter utsatts av en bekant Men nu kommer det mera minnen, från närmare håll Mera smärta, ångest och sorg Jag vet att jag gjorde mitt bästa Då som nu Jag misstänkte, jag ..."

Bilder från gårdagen

INDEXERAT: 2014-10-26, kl: 01:06
"Go kväll! Hoppas att ni har haft en fin helg hittills! En dag kvar på helgen och tills barnan har höstlov. Det startas med ett stallrally med varsin favorithäst. Blir toppen det. Igår var vi hemma hos Alex och Maija ute på Värmdö, de hade Stellas och ..."