Steg 1: Presentera bloggare

För att presentera en blogg på Bloggportalen, måste du först presentera vem som ligger bakom bloggen (bloggar du anonymt får du hitta på ett alias). Det gör du på denna sida.

Om du i framtiden vill lägga till en till blogg behöver du inte fylla i denna sida igen. Logga bara in här för att komma direkt till "Presentera blogg".

OBS: Notera att Bloggportalen är en sajt där du som redan bloggar (någon annanstans) presenterar din blogg för att hitta läsare. Detta är alltså inte ett bloggverktyg som du använder för att blogga. Klicka här om du inte redan har en blogg.

Om du har några frågor om registreringen, besvaras de förhoppningsvis av hjälprutan till höger.

(*) = Obligatorisk


Hjälp

Om du redan har registrerat dig som bloggare här och vill presentera en ny blogg, kan du logga in här.

Detta namn kommer ingen annan än du själv se. Det används endast vid inloggning. Välj valfritt lösenord. Skriv in ditt lösenord igen. Fyll i din e-postadress. Markera om Bloggportalens besökare ska kunna se din e-postadress eller inte. Ditt förnamn och efternamn - alternativt ditt alias, om du bloggar anonymt. Om ni är flera bloggare som skriver en blogg, skriv in samtliga namn med kommatecken mellan namnen. Berätta kort om vem du är, så att besökare vet vem det är som skriver din blogg. Klicka på fältet och välj därefter år och datum för din födsel. Frivilligt. Markera om Bloggportalens besökare ska kunna se din ålder eller inte. Ladda upp en bild som illustrerar dig som skriver bloggen - genom att klicka på 'Välj fil' och sen välja en bild på din hårddisk. I och med att du laddar upp bilden accepterar du att den kan komma att publiceras i samband med att din blogg nämns eller citeras. Frivilligt. Skriv in din ort i fältet, och klicka sen på "Välj orten". Du presenteras då för olika alternativ. Klicka tills rätt ort är vald. Frivilligt.