Föräldraskap och barn / Allmänt och övrigt

Heja Abbe.

Om hjärtebarn och syndrom.

Beskrivning: Abbe är världens finaste kille. En kämpe med ett medfött hjärtfel. En goding med en kromosomavikelse i bagaget. Den här bloggen innehåller minnesanteckningar från dagen då han föddes och framåt.
Publiceras av: Abbes pappa. Jag är pappa till Abbe, helt enkelt.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- # Frk F # -

- # Frk F # -

Beskrivning: Blandade intryck och uttryck vari seriöst mixas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är verklighet, vad som är vad vet Frk F knappt själv.
Publiceras av: - # Frk F # - . Blandade intryck och uttryck vari seriöst mixas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är ver... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- ♥ -HosTherese - ♥ -

Om mig

Beskrivning: Bloggen handlar om livet som småbarnsförälder tillsammans med min stora kärlek V. Jag skriver om vår vardag, blandat med inredning, familjeliv, renoveringen av vårt hus och om våra drömmar!
Publiceras av: Therese. Jag är en glad och positiv tjej på 25 år som bor tillsammans med V, vår son Colin som föddes 22 d... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

-- Liwet och vardagen - en mammas vardag i Gävle

JAG

Beskrivning: Vardag, fest och Kaos berättat av ännu en trött småbarns morsa.
Publiceras av: Liw. Just nu #utbrändish, mamma till två inom 16 månader bosatt i Gävle sedan i augusti 2012 dess för ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

~*Sjukt Bitter morsa*~

♥sjukt bitter morsa♥

Beskrivning: singelmorsa som skriver sina tankar.ibland tabuämnen men jaja
Publiceras av: Gudrun. Singel. hell yeah! Född i typ mitten på 80talet....Dottern 3 år...... skriver väl här mest om... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

alt-ana på Tuya's alternativa sätt

Vad är "alt-ana" ?????

Beskrivning: alt-ana på TUYA's sätt. TUYA en originell importvara från Fjärran östern. Föntänhuvud med 1000 ideer som lagar mat i LINGERIE. Hur min första häst och hans homosexuella kärlek blev en novell ... forts.
Publiceras av: Tuya . Vem är TUYA? Ingen blir klok på henne. Jag förblir en gåta även för mig själv!!! En icke PK... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

An American Dad in a Swedish Fatherhood

Föräldrarledighet från ett Amerikansk perspektiv!

Beskrivning: Jag heter Van och har bott i Sverige i nästan fem år. Jag kommer ifrån South Carolina i USA och nu får uppleva pappaledighet. Det är nånting som jag hade inte kunnat göra i USA om jag hade fått b... forts.
Publiceras av: Van Taylor. Jag heter Van och har bott i Sverige i nästan fem år. Jag kommer ifrån South Carolina i USA oc... forts.
Ålder: 30
Kategori(er):

Fullständig presentation

Arbetsskygga mamman

Slapp och stolt

Beskrivning: Alliansen måste hata mig. Jag äääälskar att vara föräldraledig och leva på bidrag. Här tänker jag räkna ner min föräldraledighet!
Publiceras av: Arbetsskygga mamman. 27 år. Två barn. En sambo. Jobbar normalt som journalist. Skulle gärna vara hemma med bebis i 53 ... forts.
Ålder: 36
Kategori(er):

Fullständig presentation

Diverse frågor och snack Bloggen

KIka gärna in och skriv en rad

Beskrivning: Om mig: En enkel 49 årig kvinna snart 50! Har tänkt prova att blogga om lite av varje som att kanske skriva och prata och se om man också kan ge goda råd till varandra osv!
Publiceras av: Eva. Om mig: En enkel 50 årig kvinna! Har tänkt prova att blogga om lite av varje som att kanske skriv... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation