Föräldraskap och barn / Pappabloggar

Heja Abbe.

Om hjärtebarn och syndrom.

Beskrivning: Abbe är världens finaste kille. En kämpe med ett medfött hjärtfel. En goding med en kromosomavikelse i bagaget. Den här bloggen innehåller minnesanteckningar från dagen då han föddes och framåt.
Publiceras av: Abbes pappa. Jag är pappa till Abbe, helt enkelt.
Kategori(er):

Fullständig presentation

An American Dad in a Swedish Fatherhood

Föräldrarledighet från ett Amerikansk perspektiv!

Beskrivning: Jag heter Van och har bott i Sverige i nästan fem år. Jag kommer ifrån South Carolina i USA och nu får uppleva pappaledighet. Det är nånting som jag hade inte kunnat göra i USA om jag hade fått b... forts.
Publiceras av: Van Taylor. Jag heter Van och har bott i Sverige i nästan fem år. Jag kommer ifrån South Carolina i USA oc... forts.
Ålder: 30
Kategori(er):

Fullständig presentation

Krokkopadda

Ganska fin, men åxå lite ful kan man säga!

Beskrivning: Vad är det som händer till vardags och till fest i en barnfamiljs liv? Om detta och en hel del annat mer eller mindre bra vetande kommer denna blogg handla om.
Publiceras av: Thomas. Barnfamilj med tre barn. Både mamman och pappan står för innehållet.
Kategori(er):

Fullständig presentation

_Familjen_

Familjen

Beskrivning: Morsan skriver som oftast på det sarkastiska viset om vardagen med två små talibaner och en norrman i hemmet. Härjar och gapar om mycket. Särskilt familjepolitik och dagis och skit.
Publiceras av: Familjen admin. Familjen admin är som regel mamman men även pappa norrmannen gästspelar ibland. Då på knagglig sv... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- nihilisten.se -

nihilisten.se

Beskrivning: den här bloggen handlar om ingenting, men också om lite annat.
Publiceras av: Johan Andrén. lite om musik, lite om film, lite om festival, lite om kläder... lite om allt möjligt helt enkelt.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- A GOOD LIFE -

LOUIS HERREY HAR HITTAT DET GODA LIVET

Beskrivning: Louis Herrey's personliga blog (på engelska) om livets ljusa sidor. Inläggen, som omfattar det mesta, är ämnade att inspirera och motivera, ofta med foto, glimten-i-ögat-humor och religiösa funderi... forts.
Publiceras av: Louis Herrey. Familj med hustru och tre barn; arbetar som skolchef, lärare, krönikor och frilansfotograflärare;... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

-=mindbreaker=-

-=mindbreaker=- *Where does your mind take you today?*

Beskrivning: Varje människa har en tanke som på något sätt försöker bryta sig ur det fängelse den är inlåst i; mer känd som vår hjärna. De flesta människor tillåter denna tanke att frigöra sig från sina bojor o... forts.
Publiceras av: MindBreaker. En man med stora drömmar om att lyckas som författare: ja, där har ni mig. En man som skriver he... forts.
Ålder: 44
Kategori(er):

Fullständig presentation

-Peters World-

Välkommen till min värld!

Beskrivning: Peter bloggar om fotboll i allmänhet, Hammarby i synnerhet samt händelser i livet för en heltidsarbetande, radhusägande småbarnspappa i sina bästa år.
Publiceras av: Peter. Peter, en man i sina bästa år. bloggar om fotboll i allmänhet, Hammarby i synnerhet samt om livet... forts.
Ålder: 39
Kategori(er):

Fullständig presentation

¿Pappa Hannes?

Pappa Hannes

Beskrivning: Kille på 22 år, bloggar om livet som bonuspappa, blivande pappa och sitt liv i största allmänhet!
Publiceras av: Hannes Pettersson. Kille på 22år. Bloggar om mitt liv - Nu som blivande pappa.
Ålder: 25
Kategori(er):

Fullständig presentation