Föräldraskap och barn / Mammabloggar

- ♥ -HosTherese - ♥ -

Om mig

Beskrivning: Bloggen handlar om livet som småbarnsförälder tillsammans med min stora kärlek V. Jag skriver om vår vardag, blandat med inredning, familjeliv, renoveringen av vårt hus och om våra drömmar!
Publiceras av: Therese. Jag är en glad och positiv tjej på 25 år som bor tillsammans med V, vår son Colin som föddes 22 d... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

-- Liwet och vardagen - en mammas vardag i Gävle

JAG

Beskrivning: Vardag, fest och Kaos berättat av ännu en trött småbarns morsa.
Publiceras av: Liw. Just nu #utbrändish, mamma till två inom 16 månader bosatt i Gävle sedan i augusti 2012 dess för ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

~*Sjukt Bitter morsa*~

♥sjukt bitter morsa♥

Beskrivning: singelmorsa som skriver sina tankar.ibland tabuämnen men jaja
Publiceras av: Gudrun. Singel. hell yeah! Född i typ mitten på 80talet....Dottern 3 år...... skriver väl här mest om... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

alt-ana på Tuya's alternativa sätt

Vad är "alt-ana" ?????

Beskrivning: alt-ana på TUYA's sätt. TUYA en originell importvara från Fjärran östern. Föntänhuvud med 1000 ideer som lagar mat i LINGERIE. Hur min första häst och hans homosexuella kärlek blev en novell ... forts.
Publiceras av: Tuya . Vem är TUYA? Ingen blir klok på henne. Jag förblir en gåta även för mig själv!!! En icke PK... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Arbetsskygga mamman

Slapp och stolt

Beskrivning: Alliansen måste hata mig. Jag äääälskar att vara föräldraledig och leva på bidrag. Här tänker jag räkna ner min föräldraledighet!
Publiceras av: Arbetsskygga mamman. 27 år. Två barn. En sambo. Jobbar normalt som journalist. Skulle gärna vara hemma med bebis i 53 ... forts.
Ålder: 36
Kategori(er):

Fullständig presentation

Gunillas värld

Gunillas värld

Beskrivning: Hur är det att vara jag?! Småbarnsmamma, fru, vårtbiträde i hemtjänsten, småstadsbo och husägare. Livet är en berg-och dalbana det är bara hänga med i farten.
Publiceras av: Gunilla Reimer. Om ett liv med småbarn, jobb, hus, sorger och glädjeämnen. Jag är 29 år och bor i en småstad. Jag... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

http://www.nogg.se/tattoo/nyborjare.com

nybörjare

Beskrivning: är en tjej som vill dela med mig om mitt liv, vad som händer och sker, håller ¨på att lära mig yrket som tatuerare.
Publiceras av: marie johansson. är en tjej som vill dela med mig av vardagen och hur det är att vara nybörjare på att tatuera.
Ålder: 41
Kategori(er):

Fullständig presentation

Johannas liv

Livet som Johanna

Beskrivning: Min blogg om mitt liv med min fästman & våra två barn (födda 20111027 & 20130405) i Norrland. Skriver om vardagen, planering av bröllop (gifter oss 2015), barnkläder, har endel åsikter. Skriver om ... forts.
Publiceras av: Johanna Ybrandt. En blogg om vardagen, gnäll, skrik, massor av kärlek, planering av bröllop, mina barn, barnkläde... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Krokkopadda

Ganska fin, men åxå lite ful kan man säga!

Beskrivning: Vad är det som händer till vardags och till fest i en barnfamiljs liv? Om detta och en hel del annat mer eller mindre bra vetande kommer denna blogg handla om.
Publiceras av: Thomas. Barnfamilj med tre barn. Både mamman och pappan står för innehållet.
Kategori(er):

Fullständig presentation