Utbildning / Specifika utbildningar

- Academic House ledarskaps- & projektledningstips

Praktiska tips för ditt ledarskap, din projektledning och din kommunikation

Beskrivning: Bloggen för dig som vill ha praktiska tips på ledarskap, projektledning, kommmunikation och affärsmannaskap. Du kan även få tipsen skickade direkt till dig genom att anmäla dig till nyhetsbrevet Fe... forts.
Publiceras av: Academic House. Academic House utvecklar chefer och ledare inom projektledning, kommunikation, ledarskap och affä... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Balettakademien Stockholm - Dansprogrammet

Live från Dansprogrammet

Beskrivning: Man måste uppleva det själv, det är livets konst. Plötsligt vet man exakt vad man vill, oavsett hur lång vägen dit är. Men hur får man ihop dansandet med livet? I den här bloggen får ni läsa om ... forts.
Publiceras av: - Balettakademien Stockholm - Dansprogrammet. Man måste uppleva det själv, det är livets konst. Plötsligt vet man exakt vad man vill, oavsett h... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Tinas förvirrade värld -

Livet som student på Uppsala Universitet

Beskrivning: I min blogg får du läsa om mig och hur min vardag ser ut - vilket innefattar en del fest, plugg och annat roligt. Jag har en tendens att skriva med en humoristisk twist på allting och jag hoppas d... forts.
Publiceras av: Tina Dolk. Jag är en 21-årig tjej som hösten -08 började plugga i Uppsala, en kurs i medie- och kommunikatio... forts.
Ålder: 27
Kategori(er):

Fullständig presentation

--

---

Beskrivning: --
Publiceras av: Pernilla. --
Kategori(er):

Fullständig presentation

--★Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna★--

- ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★ -

Beskrivning: I denna blogg får du följa mitt liv som förälder till en tweenie född 04,jag är född 1984. Är legitimerad F-9 lärare, med examen 2012. Under hösten 2015 kommer jag utbilda mig till Doula då jag bri... forts.
Publiceras av: Madeleine Stenberg. Dalkulla i hjärta och själ. Jag är en dotter, en mamma, ett barnbarn, jag är storasyster till tre... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

-= Helikopterpiloten =-

Helikopterpiloten

Beskrivning: Följ min väg till att bli helikopterpilot. Du finner fakta och information om hur du skall gå tillväga. Jag har även samlat annan relevant information och fakta om helikopter.
Publiceras av: J. Backlund. Mina idéer blir till verklighet. Jag driver idag ett flertal bloggar och hemsidor med inriktning ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

.

.

Beskrivning: .
Publiceras av: Louise. .
Kategori(er):

Fullständig presentation

...bara jag...

...bara jag...

Beskrivning: Följ mitt liv... följ med till studierna på sjukskörskeprogrammet... följ med på barnens upptåg... följ med på våra resor...
Publiceras av: ...bara jag.... En vanlig tjej/kvinna/mamma/student etc ...bara jag... här skriver jag om allt som händer och int... forts.
Ålder: 39
Kategori(er):

Fullständig presentation

...Jottis...

Vad händer?

Beskrivning: Så, vad händer när man passerat tjugo och vill börja plugga? När man redan levt ett halvt liv som vuxen och nu skall försöka sig på att bli ungdom och student igen? Vad händer när man flyttar frå... forts.
Publiceras av: Jottis. Gotlänning som flyttat för att studera i Kalmar. Lämnat hela sitt liv bakom sig och nu bara söker... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation