Djur / Katter

-

-

Beskrivning: Välkommen! Malin heter jag & är 22år. jag bor i centrala Jönköping med min fästman Jimmy, våra 2 katter Jassie & Bassie & ett akvarium med fiskar. Jag och Jimmy blev ett par 25/8 2009 & vi ... forts.
Publiceras av: Malin. Välkommen! Malin heter jag & är 22år. jag bor i centrala Jönköping med min fästman Jimmy, vår... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- # Frk F # -

- # Frk F # -

Beskrivning: Blandade intryck och uttryck vari seriöst mixas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är verklighet, vad som är vad vet Frk F knappt själv.
Publiceras av: - # Frk F # - . Blandade intryck och uttryck vari seriöst mixas med oseriöst. Somligt är fiktion och annat är ver... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

42. Svaret på frågan om livet, universum och allt

Lindbergskans tankar

Beskrivning: Well, sådant jag tycker är kul, intressant, dumt eller nåt annat. Men det är livet och livet gillas! D.v.s. djupa tankar från en ytlig hjärna... eller var det tvärtom?
Publiceras av: Lindbergskan. En pastorsfru i förskingringen, eller nåt. En vanlig ovanlig människa som tycker det är kul att s... forts.
Ålder: 55
Kategori(er):

Fullständig presentation

KLACKARNA I TAKET - Elina & Linnéa

KLACKARNA I TAKET

Beskrivning: Hej! Vi är två tjejer från Örebro med klackarna i taket, Linnéa född -90 och Elina -92. Här kan ni följa oss dag efter dag. Hoppas ni gillar bloggen!
Publiceras av: Elina Norlén & Linnéa Warnquist-Mårdetun. Hej! Vi är två tjejer från Örebro med klackarna i taket, Linnéa född -90 och Elina -92. Här kan n... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Tysk Jaktterier Husses jaktkompis Willy

Tysk Jaktterrier. Husses Jaktkompis Willy

Beskrivning: Handlar om vad Husses Jaktkompis Willy och vad övriga familjen gör och pysslar med under veckorna. Bilder och filmer från jakter spårninga mm visas i bloggen eller dagboken som jag kallar det för
Publiceras av: Firefly. Biolog från härliga Värmland, skriver om Husses Jaktkompis Willy som är en tysk jaktterier.
Kategori(er):

Fullständig presentation

ღ Soffoos, viktresa, mamma, fru ღ

ღ ♥ Lev livet för du lever bara en gång ♥ ღ

Beskrivning: Min blogg handlar främst om min son och livet som mamma men även min resa mot ett sundare liv och en mer tränad kropp. Jag satsar inte på en beachkropp utan en sund kropp!
Publiceras av: Sophie. Jag är en stolt mamma åt sonen Liam. Nu satsar jag hårt på att gå ner i vikt. Har länge försökt m... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

^Mumari.com

It's all about me

Beskrivning: Om livet på landet, om barnen, om djuren... Om allt som blir som det blir och inte som det borde. Alltid egna foton i inläggen, åsikter, ironi, humor, självdistans. Inreding i shabby chic, lan... forts.
Publiceras av: Marie. Marie, närmar sig med skräck trettioårsåldern, trebarnsmamma, gift, bloggar mycket bilder och åsi... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- 05 - going on - future: tinaisolen

That's amore!

Beskrivning: when the moon hits your eye like a big pizza pie...
Publiceras av: . Blivande journalist. Student i Lund.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- FOTOGALNA LINDA -

Foto och bild

Beskrivning: En blogg bestående av en massa text om vardagen blandat med bilder. Skriver ett par inlägg per dag. Intresset för webdesign är stort så det förekommer lite design med. VÄLKOMMEN IN!
Publiceras av: Linda. Fotogalen tjej som alltid har med sig sin Canon EOS 400D. Bor i Norrköping med familj och en katt... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Lina bakar -

Lina bakar - välkommen hit

Beskrivning: Denna blogg handlar om matlagning och bakning, två stora intressen i mitt liv, samt en massa annat förstås :)
Publiceras av: Lina. Linas blogg om mat & bak + en massa annat!
Kategori(er):

Fullständig presentation