Djur / Hästar

-: SANDRA OHLÉN :-

-: SANDRA OHLÉN :-

Beskrivning: Blogg om min vardag som för det mesta består av min storhäst Diadem W. Tävlar i både dressyr & hoppning, med höga mål inom dressyren. Följ min satsning mot toppen!
Publiceras av: Sandra Ohlén. 19 år gammal & nybliven student! Bloggar om vardagen och vägen mot att nå mina mål inom dressyr, ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- SYSTRARNAGODIN -

SYSTRARNAGODIN - tävlingsryttare i hoppning

Beskrivning: Hej vi är två systrar som har turen att ha samma grymma intresse, nämligen hästar och hästhoppning. Följ vår vardag med våra fina tävlingshästar. Bloggen är en blandning av våra åsikter om tävling ... forts.
Publiceras av: -systrarnagodin-. Ida och Moa Godin
Kategori(er):

Fullständig presentation

Jennifer

Min blogg om allt och inget - men mest om mig ;)

Beskrivning: En blogg om mitt liv som nybliven Stockholmare med sambo och chihuahua samt vänner och familj. Allt i från härliga partynätter, mysiga hemmakvällar till jobb och verdagsstress :)
Publiceras av: Jennifer Hansson. Glad och sprallig 19-årig tjej bloggar om min vardag och mina intressen :) Lever för tillfället i... forts.
Ålder: 25
Kategori(er):

Fullständig presentation

Matilda Andreasson

Matilda Andreasson

Beskrivning: En tjej som är född 1994, Har tävlat upp till Lb på ponny. Har en storhäst, Djinn de la brasserie. Har tävlat han upp till reg 1,10m. Målet för i år är att starta 120 Men allt handlar inte bara om ... forts.
Publiceras av: Matilda Andreasson. En tjej som är född 1994, Har tävlat upp till Lb på ponny. Har en storhäst, Djinn de la brasserie... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mias tankar och funderingar

Politik, samhällfrågor livet i stort och smått

Beskrivning: Funderingar kring livet, ungdomsarbete, jämställdhet, demokrati och annan politik. En utblick från en ö mitt i Ålandshav.
Publiceras av: Mia Hanström. Jag är en aktiv person som nästan alltid ser möjligheter och ständigt får säga till mig själv att... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nora Bååth

Nora Bååth

Beskrivning: Mitt namn är Nora Bååth och jag är en helt vanligt 15 årig tjej som bor i hälsingland tillsammans med min familj. På bloggen får ni ta del utav min vardag där jag mest bloggar om mina största intr... forts.
Publiceras av: Nora Bååth. Hej, mitt namn är Nora Bååth och jag är en snart 16årig tjej som brinner för sport, fotografering... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

^Mumari.com

It's all about me

Beskrivning: Om livet på landet, om barnen, om djuren... Om allt som blir som det blir och inte som det borde. Alltid egna foton i inläggen, åsikter, ironi, humor, självdistans. Inreding i shabby chic, lan... forts.
Publiceras av: Marie. Marie, närmar sig med skräck trettioårsåldern, trebarnsmamma, gift, bloggar mycket bilder och åsi... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- - - V I I I C K Y Y - - - Fotografi&hästar

Kameran hänger med på allt!

Beskrivning: Min blogg är fylld med bilder och en hel del hästar då det är min stora passion! Min kära kamera följer med på allt jag gör, så ni får många bilder från alla mina äventyr! Min sjuka humor kan även ... forts.
Publiceras av: Viiickyy. Mitt namn är Viktoria och jag har ett brinnande intresse för fotografering och hästar. Jag är en ... forts.
Ålder: 20
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Borrowed Hearts -

Bloggande Medryttare

Beskrivning: Jag skriver mest om mina äventyr som medryttare till mitt lånade hjärta, varmblodsstoet Honey, men även allmänt om hästar, ridning & stall!
Publiceras av: Ann & Honey. Jag heter Ann & har älskat hästar sen jag var 3 år gammal och fick sitta upp på min första shetti... forts.
Ålder: 35
Kategori(er):

Fullständig presentation