Feminism / Allmänt och övrigt

Ebba Bjelke

http://nattstad.se/ebbabjelke

Beskrivning: I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag, träning, mat och mina tankar och åsikter. Kommer skriva om lite allt möjligt inom dom områden. Hoppas ni gillar det.
Publiceras av: Ebba Bjelke. I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag, träning, mat och mina tankar och åsikter.... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Marita på MB Nova - Tarotkonsult och Coach

Personlig och andlig utveckling!

Beskrivning: Inspirerande blogg om Tarot, Coaching, Healing, Lagen om Attraktion, Kärlek och relationer. Marita på MB Nova är Certifierad Coach och Tarotkonsult sedan 20 år tillbaka och blandar medial väglednin... forts.
Publiceras av: Kungsbacka Online. Kungsbacka Online är en nyhetsportal som samlar, presenterar och förmedlar lokala nyheter och kur... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Nathalie lindqivst

www.naathus.blogg.se

Beskrivning: Jag heter Nathalie lindqvist och är 14 år gammal som bor i stockholm. Jag bloggar om mitt liv, musik & kläder och lite av mina resor. www.naathus.blogg.se heter bloggen där jag bloggar, vi syns där... forts.
Publiceras av: Narthalie. Jag skriver om mitt liv som en 14 årig tjej i stockholm. Jag skriver om mina funderingar och om m... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Bezzerwizzerblog -

För att jag inte kan hålla käften.

Beskrivning: För att jag inte kan hålla käften.
Publiceras av: Nicke Nyfiken. Man, 37 bast, gift och två barn. Har åsikter om det mesta och tycker illa om egoism, dumhet och t... forts.
Ålder: 45
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Bojangles -

- Bojangles -

Beskrivning: Trött småbarnsfar som bloggar om essens, politik och trams.
Publiceras av: - Bojangles -. Trött småbarnsfar
Kategori(er):

Fullständig presentation

- musik, klagomål och en o annan nyhet

Vill du ha en snigel på NÄSAN?

Beskrivning: Min blogg är unik på grund av min mix av 50 % ovetenskapliga men 100% självupplevda texter. Därtill kryddar jag min blogg med tankar om musik, då främst mitt band, och andra intressanta företeelser... forts.
Publiceras av: Carl Oscar Berg. Jag är en 25 år gammal stenbock. Mina intressen rör musik, att klaga och att läsa böcker. Mina fa... forts.
Ålder: 34
Kategori(er):

Fullständig presentation

- STR / + CHA

- STR / + CHA

Beskrivning: Tjejperspektiv på spelkultur. Och annat.
Publiceras av: Nina och Maria. Tjejperspektiv på spelkultur. Och annat.
Kategori(er):

Fullständig presentation

.

Förtryckta kvinnor med självförtroende

Beskrivning: I min blogg framför jag mina åsikter om orättvisor, händelser och beténden jag stöter på som tonåring i Sverige. Ämnen som oftast tas upp är kvinnoförtryck, skänhets ideal och självförtroende. Med ... forts.
Publiceras av: Sändy. Utséende fixerad feminist med massor av starka åsikter. Strävar efter att förändra världen medan ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

"En glad pensionär"

Reflektioner på gamla dar

Beskrivning: Handlar om allt mellan himmel och jord, sett genom livserfarenhetens glasögon.
Publiceras av: . Kvinna 70 år, som av någon obegriplig anledning kallas för Kalle. Före detta engagerad kulturarbe... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

"skrik bråk som blev mardrömmar.."

"skrik bråk som blev mardrömmar.." misshandel och våld

Beskrivning: Om Kvinnomisshandel.Jag kommer skriva om min egna erfarenhet. DEtta gör jag, för att hjälpa andra att vakna upp! detta kan hända :mamma, systar, dotter eller vännina.Kvinnomisshandel är mer än bara... forts.
Publiceras av: laguitarra. Om kvinnomisshandel är makt och kontroll Jag kommer skriva om min egna erfarenhet. DEtta gör jag,... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation