Miljö / Allmänt och övrigt

Björn Wadström - ettan -

Björn Wadström

Beskrivning: Yttrandefrihet
Publiceras av: Björn Wadström. Björn Wadström
Kategori(er):

Fullständig presentation

En jägmästarstudents sommarpraktik

En jägmästarstudents sommarpraktik

Beskrivning: En jägmästarstudents sommarpraktik i södra Norrland och Svealand. Text och bilder från våra vackra skogar och lite annat också kanske.
Publiceras av: Jm-stud. Jag är en jägmästarstudent som bloggar om min sommarpraktik. Bloggen innehåller mest bilder från ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Natur och fritid

- Oppositionens tankar och idéer om politiken i fritids- och naturvårdsnämnden i Uppsala.

Beskrivning: Vi är representanter för miljöpartiet, socialdemokraterna och vänsterpartiet som här samlar våra idéer kring politiken i fritids och naturvårdsnämnden i Uppsala kommun. Fritids- och naturvårdsnä... forts.
Publiceras av: Erik Pelling (s). Jag heter Erik Pelling och sitter i kommunfullmäktige i Uppsala för socialdemokraterna. Här kan d... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Tysk Jaktterier Husses jaktkompis Willy

Tysk Jaktterrier. Husses Jaktkompis Willy

Beskrivning: Handlar om vad Husses Jaktkompis Willy och vad övriga familjen gör och pysslar med under veckorna. Bilder och filmer från jakter spårninga mm visas i bloggen eller dagboken som jag kallar det för
Publiceras av: Firefly. Biolog från härliga Värmland, skriver om Husses Jaktkompis Willy som är en tysk jaktterier.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Öppna Ögonen -

Vågar du titta?

Beskrivning: Det är allt för många som inte vill se, som inte vågar se vad som händer runt om i världen. Jag vill visa det jag ser och även visa vilka vägar man kan gå för att hjälpa. Vi måste faktiskt alla d... forts.
Publiceras av: Allica. En blivande 30-åring med begynnande sedvanlig ålderskris som varit på villovägar men nu börjar si... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

-Mijima

Jag vill rädda världen, vad vill du göra?

Beskrivning: En härligt grön och entusiatisk blogg! Allt du kan tänka dig om miljön och klimatet sett ur en sextonårings perspektiv, ta dig en titt vetja!
Publiceras av: Majja Almqvist. Sextonårig tjej som brinner för miljön!
Ålder: 22
Kategori(er):

Fullständig presentation

::: MOTIV :::

Ett fönster mot världen, bilder och tankar av fotografen Bilal Chebaro

Beskrivning: En personlig blogg om fotografering med fokus på bilder, komposition, ljus, men även frågor som jag brinner för, såsom miljö, skog, djur, osv. Förhoppningsvis sådant som kan vara av intresse för an... forts.
Publiceras av: Bilal Chebaro. En fotograf med stort intresse för konst och naturen, vilket återspeglas i bilderna.
Kategori(er):

Fullständig presentation

'-Rebecca Sköld-' Unghästbloggen

Ultimata hästbloggen

Beskrivning: Bakom skärmen finns jag, Rebecca Sköld 24 år från Kalmar. Jag bor tillsammans med min pojkvän för nuvarande på svärföräldrarnas hästgård i väntan på en nyproducerad lägenhet på Öland. Jag bloggar o... forts.
Publiceras av: Rebecca Sköld. Bakom skärmen finns jag, Rebecca Sköld 24 år från Kalmar. Jag bor tillsammans med min pojkvän för... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

"Flyttgubben"

Medveten protestant mot orättvisor!

Beskrivning: Medveten"flyttgubbe"
Publiceras av: conny kreutz. Medveten "flyttgubbe", bor i nacka och har jobbat med flytt i europa mer än 30 år. Är långt ifrå... forts.
Ålder: 70
Kategori(er):

Fullständig presentation

"skogstrollet tycker"

Naturnära konsthantverk eller historier från förr.

Beskrivning: Drar hem stenar och sliper dem i min lilla kreativa verkstad. Gör smycken, sameinspirerade. Målar av djur och naturen här utanför. Skriver mycket, gärna berättelser från förr. Snart kommer min bok:... forts.
Publiceras av: skogstrollet tycker. Jag drivs av en inre kraft som inte går att motstå. Därför är jag en liten, liten, egen företagar... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation