Hus och hem / Allmänt och övrigt

-

-

Beskrivning: Välkommen! Malin heter jag & är 22år. jag bor i centrala Jönköping med min fästman Jimmy, våra 2 katter Jassie & Bassie & ett akvarium med fiskar. Jag och Jimmy blev ett par 25/8 2009 & vi ... forts.
Publiceras av: Malin. Välkommen! Malin heter jag & är 22år. jag bor i centrala Jönköping med min fästman Jimmy, vår... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- ♥ -HosTherese - ♥ -

Om mig

Beskrivning: Bloggen handlar om livet som småbarnsförälder tillsammans med min stora kärlek V. Jag skriver om vår vardag, blandat med inredning, familjeliv, renoveringen av vårt hus och om våra drömmar!
Publiceras av: Therese. Jag är en glad och positiv tjej på 25 år som bor tillsammans med V, vår son Colin som föddes 22 d... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- My world of design -

Inredning är livet!

Beskrivning: Inredningsblogg där jag försöker inspirera andra. Skriver om både lyxvaror och om budgetsaker för att bloggen skall passa alla.
Publiceras av: . Inredningsintresserad tjej som skriver om olika saker som kan förgylla ditt hem. Allt från stort ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Ärligt och härligt om trädgård och natur -

Trädgård och natur

Beskrivning: Välkommen till en blogg i gränslandet mellan natur och trädgård. Jag skriver om både vilda och odlade växter, om naturträdgård, ekologi och djur i trädgården.
Publiceras av: Kristina Bonander. För mig flyter gränsen mellan trädgård och natur ihop och jag vill ta hänsyn till naturen lika my... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

* Fjällkänsla *

Inredning, Stugor, Hotell, Natur, Aktiviteter

Beskrivning: Fjällkänsla är en blogg om allt som ger mig fjällkänsla; inredning, stugor, hotell, natur, skidåkning, historia, besöksmål och aktiviteter. Med min blogg vill jag ge dig rolig läsning, vackra bilde... forts.
Publiceras av: * Fjällkänsla *. Jag som skriver är en tvåbarnsmamma som älskar livet i fjällen!
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bostan.se

Bostadsbloggen

Beskrivning: Allt om bostadsrätter, villor, prisutveckling, bolåneräntor, inredning, mäklare med mera.
Publiceras av: Peo. Bor i Stockholm och har drivit en mängd olika projekt på internet sedan 1996.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Diversifierad

Diversifierad

Beskrivning: Bloggen om ekonomi, politik, villaboende, pappaskap, friluftsliv och öl
Publiceras av: Diversifierad. Jag är; Ekonomi-intresserad, Friluftsmänniska, Husägare, Pappa, Programmerare, Ölälskare
Kategori(er):

Fullständig presentation

Köksbordskapitalisten

Det är inte de stora inkomsterna som gör dig rik. Det är de små utgifterna.

Beskrivning: Det enda som behövs för att agera kapitalistiskt och bygga upp ditt eget välstånd är en ordinär hushållsbudget och köksbordet du redan har.
Publiceras av: Köksbordskapitalisten. Köksbordskapitalisten är en ung man i storstad med övertygelsen att det enda som behövs för att a... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Mitt liv i det bruna

Enbart jag

Beskrivning: En vanlig mammas liv i en småstad kan ni gotta er med här. Vad får mig ledsen och vad gör mig glad. Hur många vänner och ovänner kan man skaffa sig på livets väg!?
Publiceras av: Sandra. En vanlig mammas liv i en småstad kan ni gotta er med här. Vad får mig ledsen och vad gör mig ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Siriellas Kennel - Tibbebloggen

Siriellas Kennel - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr...

Beskrivning: - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr... - "Liten och smart - Tibetansk Spaniel - så klart!"
Publiceras av: Siriellas Kennel. - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - -Tibbebloggen - Följ Siriellas ti... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation