Hus och hem / Hus

- ♥ -HosTherese - ♥ -

Om mig

Beskrivning: Bloggen handlar om livet som småbarnsförälder tillsammans med min stora kärlek V. Jag skriver om vår vardag, blandat med inredning, familjeliv, renoveringen av vårt hus och om våra drömmar!
Publiceras av: Therese. Jag är en glad och positiv tjej på 25 år som bor tillsammans med V, vår son Colin som föddes 22 d... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

* Fjällkänsla *

Inredning, Stugor, Hotell, Natur, Aktiviteter

Beskrivning: Fjällkänsla är en blogg om allt som ger mig fjällkänsla; inredning, stugor, hotell, natur, skidåkning, historia, besöksmål och aktiviteter. Med min blogg vill jag ge dig rolig läsning, vackra bilde... forts.
Publiceras av: * Fjällkänsla *. Jag som skriver är en tvåbarnsmamma som älskar livet i fjällen!
Kategori(er):

Fullständig presentation

Bostan.se

Bostadsbloggen

Beskrivning: Allt om bostadsrätter, villor, prisutveckling, bolåneräntor, inredning, mäklare med mera.
Publiceras av: Peo. Bor i Stockholm och har drivit en mängd olika projekt på internet sedan 1996.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Diversifierad

Diversifierad

Beskrivning: Bloggen om ekonomi, politik, villaboende, pappaskap, friluftsliv och öl
Publiceras av: Diversifierad. Jag är; Ekonomi-intresserad, Friluftsmänniska, Husägare, Pappa, Programmerare, Ölälskare
Kategori(er):

Fullständig presentation

Siriellas Kennel - Tibbebloggen

Siriellas Kennel - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr...

Beskrivning: - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr... - "Liten och smart - Tibetansk Spaniel - så klart!"
Publiceras av: Siriellas Kennel. - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - -Tibbebloggen - Följ Siriellas ti... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

^Mumari.com

It's all about me

Beskrivning: Om livet på landet, om barnen, om djuren... Om allt som blir som det blir och inte som det borde. Alltid egna foton i inläggen, åsikter, ironi, humor, självdistans. Inreding i shabby chic, lan... forts.
Publiceras av: Marie. Marie, närmar sig med skräck trettioårsåldern, trebarnsmamma, gift, bloggar mycket bilder och åsi... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

-

Familjen Mattssons liv o leverne

Beskrivning: Skriver mest om vårt liv, om hur det är att vara förälder till ett barn med ADHD. Ibland om hur det är att leva med MS och vara småbarnsförälder.
Publiceras av: Malin. Malin, bloggar om vår lilla familj och vårat liv, med tre barn varav ett med ADHD. Samt hur det ä... forts.
Ålder: 40
Kategori(er):

Fullständig presentation

- fix & pyssel -

fix & pyssel

Beskrivning: Tokig i inredning och annat pyssel! Gillar vit lite gammal stil men även nytt & modernt. Gärna en lagom mix. Målar om, shoppar nytt & gammalt, fotar... får nya idéer medan pengarna tar slut. Välkom... forts.
Publiceras av: Christina. Blir 30 i år och jag tror pyssel- och fixarbehovet bara ökar med åren. Jagar ständigt nya kul inr... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Inspirationer -

Inredning & Design

Beskrivning: Få tips och idéer till att inreda ditt eget hem...
Publiceras av: Martina Hansson. Jag tycker det är kul men inredning och design, saker som får en att må bra. Det är ett intresse ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- It's a house -

It's a house

Beskrivning: På It's a house kan du följa oss när vi förvandlar världens fulaste hyreshus till vårt drömhus. Jag lägger också upp mycket bilder på inredning och annat som inspirerar mig.
Publiceras av: It's a house. På It's a house kan du följa oss när vi förvandlar världens fulaste hyreshus till vårt drömhus. J... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation